Päivitetty 26.11.2018

Turun Match Show – kiitos kaikille osallistuneille!


Isot kiitokset kaikille Turun Match Show’hun osallistuneille!

Turussa järjestettiin 11.9.2018 ensimmäistä kertaa Kulkurien ja Galgos del Fénixin yhteistyössä järjestämä Match Show. Tuulisena ja sateisena syyspäivänä Kupittaanpuiston kaivokentälle kokoontui suuri joukko koirakkoja, joista useat osallistuivat Match Show’n kehiin. Tapahtuman lomassa lenkkeiltiin yhdessä Kupittaanpuistossa ja paikalla sai myös nauttia makoisan buffetin antimista, arpajaisista ja tapahtuman hyvästä tunnelmasta.

Match show tuotti yhteensä mahtavat 741,60 euroa, joka käytetään sekä Kulkurien että Galgos del Fénixin eläinsuojelutoiminnan tukemiseen. Ilmoittautumismaksujen lisäksi tuottoa kertyi hienosti buffetista, josta isot kiitokset kuuluvat kaikille upeita herkkuja buffettiin loihtineille leipureille!

Haluamme kiittää kaikkia tapahtumaa tukeneita tahoja, joilta saimme mahtavia palkintoja mätsäriin! Mukana tapahtumassa olivat Designdog, Keijuntassu, Hopeahäntä, HEPSIS Team, Laatupalkinto, Musti ja Mirri sekä Anna tilaa keltaiselle -kampanja.Lisäksi kiitokset lähtevät palkintoja ja arpajaistavaraa tapahtumaan lahjoittaneelle Gitta Kuosmaselle. Kiitokset myös kaikille tapahtumassa mukana olleille vapaaehtoisille järjestäjille ja yhdistystoimijoille!

BIS kehässä tänä vuonna palkittiin seuraavat koirat. Lämpimät onnittelut voittajille!

BEST IN SHOW:
BIS1 Prada (Isot koirat) (om. Ann-Sophie Hotanen)
BIS2 Bella (Seniorit) (om. Tina Laine)
BIS3 (Pieni aikuinen numerolla 8)
BIS4 Tigra (Rescuet) (om. Anastasia)

P.S. Valitettavasti sade oli töhrinyt osan tuloksista ja pieni aikuinen numerolla 8 on tällä hetkellä tunnistamatta. Toivomme, että tämä koirakko tunnistaa itsensä ja lisäämme sitten nimen mukaan tuloksiin!

Tapahtuman valokuvaajana toimi Markus Häkkinen. Kiitos Markukselle Match Shown tunnelman ja hetkien tallentamisesta! Alla on muutama tunnelmaotos päivältä. Kaikki tapahtuman valokuvat löydät Facebook-sivultamme.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.