Päivitetty 15.10.2019

Kiitos Tuusulan syyslenkille osallistuneille!


Ennustettua sateen uhkaa pelkäämättä iloinen joukko koiria ihmisineen lähtivät pitkälle, jopa vaelluksen mittoja hipovalle lenkilleen lauantaina 12.10. Mukaan he olivat  varanneet rentoa mieltä, kumisaappaita sekä innon tavata kaikki muut retkelle lähtijät.

Sade näytti aavistavan, että sillä ei olisi keinoa pilata tämän iloisen joukon lenkkiä, ja niin se päättikin pysyä poissa tieltä lähes koko nelituntisen kävelyn ajan. Kilometrejä lenkiltä kertyi lähes 16, ja jokainen jaksoi sen tallustaa hymyssä suin. Koirat nauttivat päästessään liikkumaan pitkän matkan uudessa ympäristössä, vieraita tuoksuja nuuskien.

 

 

 

Välillä pysähdyttiin nauttimaan eväitä, niinkuin retkillä kuuluukin. Edes pienimuotoinen metsään eksyminen ei tätä ryhmää lannistanut, vaan siitäkin selvittiin erään lenkkeilijän veitsenterävillä kartanlukutaidoilla.

 

Maastoa oli monenlaista: metsää, asfalttia, polkuja ja peltoa, eli juuri täydellisiä, vaihtelevia pohjia vahvistamaan sekä koirien että ihmisten jalkoja. Tunnelma pysyi korkealla silloinkin, kun sadepilvet viime metreillä päättivät langettaa vedet lenkkiporukan niskaan – olihan takana ihana syksyinen lenkki miellyttävän porukan kesken!

Kiitos mukaan lähteneille, ja tervetuloa myös tuleville kävelyille!

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.