Päivitetty 14.12.2015

Tavataan Uutelan Joulupolulla 13.12.


joulpolku_netti

Helsingin Vuosaaren Joulupolku järjestetään jo neljännen kerran Kahvila Kampelan ansiosta 13.12.2015 Uutelan luontopolulla. Joulupolku on koko perheen tapahtuma ja polulla kohtaa monenlaista jouluista tapahtumaa ja toimintaa. Tapahtuma on maksuton.

Kulkurit ovat paikalla klo 12-17. Kulkurien pisteellä nro 26 saat tietoa vastuullisesta rescuetoiminnasta. Pisteellämme järjestetään myös suositut arpajaiset, joissa on reilu voitonjako – joka arpa voittaa! Lisäksi myynnissä on kannatustuotteita ja käsitöitä, jotka saavat inspiroitumaan joulun tunnelmaan. Tervetuloa kokeilemaan myös nelijalkaisten nakkirataa. Paikalla on rapsuteltava rescuekoira jos sää sen sallii.

Kulkurit järjestävät tapahtuma-aukiolla pisteessä nro 10 kello 14.00 perinteisen koirien pukukilpailun, jota tuomaroi televisiosta tuttu Sampo Marjomaa!

Lisäksi joulutapahtumassa on luvassa muun muassa pulmarata, tutustumista talviseen kajakkimäkeen ja tulishow. Tulethan katsomaan ja kuuntelemaan, mitä muuta kivaa polku sisältää. Tänä vuonna uutuutena on Valon Juhla kulkue, joka lähtee Kolumbukselta klo 11.30 Valon Neidon johdattelemana.

Tapahtuma päättyy kello 19.00. Joulupolku sijaitsee osoitteessa Uutelantie 1, 00990 Helsinki. Paikalle kannattaa tulla julkisilla kulkuneuvoilla, koska parkkipaikkoja on rajoitetusti.

 

Älä jää paitsi vuoden huikeimmasta joulutapahtumasta – nähdään Joulupolulla! Muistathan lämpimän vaatetuksen.

 

Ps. Flyer on nopea tapa levittää tietoa ja mainostaa tapahtumaa. Voit jakaa tapahtumasta tietoa eteenpäin esimerkiksi tulostamalla oheisen flyerin:

joulupolku_print

Flyeri aukeaa isommaksi näpäyttämällä sitä hiirellä

 

Matkan  pituus on 2,4 km. Katso tarkemmin kuvasta Joulupolun varrella olevat tapahtumapisteet:

Joulupolku_esite 2015_22

Kuva aukeaa isommaksi näpäyttämällä sitä hiirellä

 

Voit käydä tutustumassa Uutelan Joulupolkuun tarkemmin tapahtuman Facebook-sivujen kautta >

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.