Päivitetty 31.03.2019

Kodin saanut koira: VALENTINA B.


Syntymäaika: 12/2010
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Roxana Deissima)
steriloitu

Perustiedot ja tausta

21.12. 2018

Roxana Deissima (oikealta sukunimeltään Munteanu) on toiminut aktiivisena eläinsuojelijana vuodesta 2007 alkaen. Kaikki alkoi siitä, kun Roxanan kotikulmillaan jo pidempään ruokkima koira joutui dog catchersien, eli paikallisten julmien ja väkivaltaisten rankkureiden, toimesta yhdelle Romanian kunnallisista tarhoista. Roxana lähti hakemaan koiraa takaisin ja näki ensimmäisen kerran kunnallisen tarhan kauheuden, koirien tuskan ja ihmisten julmuuden – eikä paluuta entiseen enää ollut.

Valentina on eräs Roxanan pelastamista koirista. Se on noin kahdeksanvuotias, kauniin valkoinen koiratyttö. Ilmeisesti se on joutunut omistajansa hylkäämäksi, mikä on todella tavallista Romaniassa. Se löydettiin panta kaulassa harhailemassa yksin ja nälissään, ruokaa etsien. Valentina on aktiivinen tyttö, joka pitää ihmisen seurasta ja antaa käsitellä itseään hyvin. Sitä on vähän koulutettu jo, ja se osaa tulla kutsusta luo. Luonteeltaan se on iloinen ja leikkisä, ja viihtyy hyvin toisten koirien seurassa. Se haukkuu muiden mukana, mutta ei itsekseen. Kissoja se ei ole vielä tavannut. Valentina on koira, joka vaikuttaa aivan täydelliseltä – kiltti, suloinen ja tasapainoinen kaveri, jolla on hienot mahdollisuudet saada hyvä kotikoiran elämä. Valentina voisi sopia kerrostaloon, ja toisten koirien kaveriksi.

Valentinalla on painoa 23 kiloa ja säkäkorkeutta 55cm.

Päivitykset

30.3.2019

Valentina sai lentää loppuelämän kotiin, jossa sitä jo odotettiin innokkaasti. Onnea Valentina!

27.2.2019

Valentina sai parhaita uutisia. Uusi koti on löytynyt!

25.2. 2019 

Valentina oli pienessä rutiinileikkauksessa. Siltä leikattiin nivustyrä. Leikkaus sujui hyvin, ja toipuminen on varmasti nopeaa.

17.1. 2019

Valentinan esittelyyn lisättiin uusia kuvia.

31.12. 2018

Valentina aloitti kodin etsinnän Kulkureiden adoptio-ohjelmassa.

______________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Valentina saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Valentina on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Valentinan yhteyshenkilönä on Antti Silvola

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.