Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: VALERIE (nyk. Didi)


Syntymäaika: 2012
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloitu

 

 

11.12.2015
Valerie on hylätty pellolle neljän pentunsa kanssa Romanian Valceassa. Valerien ja pentujen onneksi ne löysi rankkureiden sijaan eläinrakas henkilö, joka toimitti koirat Kulkurien yhteistyökumppanin Asociatia Suflete Dragin Sintestin tarhalle. Kaikki Valerien pennut on jo joko adoptoitu tai varattu Ranskaan ja nyt olisikin tämän hurmaavan emon vuoro löytää se ikioma rakastava koti.

Luonteeltaan Valerie on rauhallinen, hillitty ja kokonaisuudessa erittäin miellyttävä koira, joka on nöyrä ja alistuva. Valerie on sosiaalinen ja antaa vieraankin ihmisen hienosti käsitellä itseään. Valerie ei vaadi huomiota, vaan odottaa kohteliaasti, että ihminen huomaisi hänet. Huomiosta Valerie nauttii suuresti jää pitkiksi ajoiksi rapsuteltavaksi.

Kooltaan Valerie on keskikokoinen koira eli noin 40-45cm korkea ja 13kg painava.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

26.1.2016
Kulkurien aktiivit tapasivat Valerien Romaniassa tammikuussa 2016 ja kertoivat sen olevan erittäin rauhallinen ja sympaattinen koira, joka rakastaa huomiota ja odottaa rapsutuksia nätisti eikä tungeksi. Valerie antaa täysin vieraidenkin ihmisten tutkia ja halata itseään ongelmitta. Tällä hetkellä Valerielle on kertynyt hieman liikaa painoa ja tulevan kodin tulisikin pitää Valerien linjoista huolta oikealla ravitsemuksella ja riittävällä liikunnalla. Valerien kulma- ja takahampaissa on runsaasti hammaskiveä.

13.2.2016
Valerie sai tänään parhaita mahdollisia uutisia: Se on varattu ikiomaan koriin Suomeen!

Valerie saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Valerie on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

19.3.2016
Valerie nyk. Didi on tänään matkustanut Suomeen ja ikiomaan kotiinsa! Onnea Didille ja perheelle!

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Valerien yhteyshenkilö: Niina Laaksonen

Video nro 1 1/2016

Video nro 2 1/2016

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.