Päivitetty 03.07.2019

Kiitos vappuna Nokian koirapuistoiluun osallistuneille!


 

Kellon lyödessä kaksi kosteahko vappusää toivotteli puistoilijat tervetulleeksi Nokian koirapuistoon. Tuttuja koiria vilisi mukana menossa yli kaksi tuntia ja saimme taas ihailla romanialaisten rescueiden hienoa kommunikointia.

Toki joukkoon mahtui hienosti kommunikoimaan muunmaalaisiakin, mikä ilahdutti meitä kovasti. Puiston uusi, kiva hiekkapohja vain pöllysi, kun koiravieraat juoksivat hurjia hippaleikkejään. Tarkkailijoillekin puistossa oli hyvin tilaa tuumia ja tutkailla tilannetta.

Ihanat apurimme Iita Aho, Pilvi Bärn, Mami Mizukawa, Katri Pihlaja ja Johanna Piirainen olivat loihtineet mitä ihanimpia suolaisia ja makeita leipomuksia, jotka mukavasti tasapainottivat pienoista kosteushaastetta. Myyntipöydän takana hääri kylmyydestä huolimatta iloisesti Outi Lehrbäck ja arpajaiset toteutti aina innokas auttajamme Vesa Rantala. Kiitos ihan hurjasti teille kaikille, mahdollistitte tapahtuman onnistumisen jälleen!

On ihana nähdä paljon rescuekoiria ja heidän ihmisiään. Yhdessä saimme myös aikaan sen, että puistoilun yhteistuotto oli upeat 402,4 €! Kiitos siis teille kaikille! Toivottavasti näemme pian uudestaan.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.