Päivitetty 08.04.2018

Kodin saanut koira: VASILICA


Syntymäaika: 1/2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloidaan

Perustiedot ja tausta:

Romaniassa hylätään lemmikkieläimiä hylätään mitättömistä syistä, ja tämänkin nuoren koiraneidin joku oli jättänyt oman onnensa nojaan. Romanian eläinsuojelutilanteesta voi lukea lisää tästä.

Adina löysi pienen Vasilican tammikuun alussa, pelastaen sen talvipakkasilta. Ensimmäisinä päivinä kovia kokenut tyttönen arkaili eikä uskaltanut liikkua, mutta nyt koira on alkanut rentoutua huomatessaan olevansa turvassa.

Vasilica on alistuvan  oloinen; vähän sellainen reppana pikkuinen!  Adinan mukaan Vasilica on todella herttainen ja lempeä, mutta vielä melkoisen ujo. Tyttönen tulisi parhaiten toimeen rauhallisessa ja omaa tilaa antavassa kodissa.

Vaikka Vasilicaa ujostuttaa kovasti, se osaa jo nauttia huomiosta, pikkuneiti heiluttaa heti onnellisena häntää kun joku puhuu juuri sille.

Noin 5 kg painavan koiran ei ole kuultu haukkuvan. Vasilica tulee sopuisasti toimeen kissojen ja toisten koirien kanssa.

7.2.2018
Vasilica-tyttönen on varattu omaan kotiin jossa se pääsee rauhassa keräämään lisää itsevarmuutta.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Vasilica saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Vasilica on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Noora Lindroos

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.