Päivitetty 07.04.2015

Victoria Stilwell etsii suomalaisia koiria esitykseensä


VICTORIA_STILWELL

Kuva: Victoria Stilwellin kotisivuilta https://positively.com/victoria-stilwell/

Tiesitkö, että televisiosta tuttu ja positiivista vahvistamista tukevan koulutusmetodin uranuurtajana tunnettu koirakouluttaja Victoria Stilwell on tulossa elokuussa Suomeen?

Hau-Hau Champion järjestää 60-vuotismerkkivuotensa kunniaksi koiratapahtuman “Eläköön koirat!” Helsingin Olympiastadionilla    21. – 23.8.2015. Avajaispäivän pääesiintyjänä on Victoria Stilwell.

Stilwellin esitykseen etsitään suomalaisia koiria, joilla on erilaisia haasteita käyttäytymisessä (esim. liiallinen riehakkuus, arkuus, pelokkuus) tai koulutuksessa (esim. ei koskaan peruskoulutettu asianmukaisesti). Myös löytökoirat tai pentutehtaalla syntyneet koirat ovat sopivia ehdokkaita. Lavalle on tarkoitus nousta myös koirien omistajat.

Stilwell etsii show’hunsa myös koiria, jotka edustavat puolustukseen ja vartiointiin soveltuvia koirarotuja. Stilwell puhuu mielellään siitä, ettei rotukohtaisella lainsäädännöllä (BSL, breed-specific legislation) ratkota joihinkin koirarotuihin julkisessa keskustelussa liitettyjä ongelmia.

Eläköön koirat! -tapahtuman kotisivuilla on nyt käynnissä suomalaiskoirien haku esiintymään Victorian kanssa. Haku on voimassa 31.3.2015 asti. Tämän jälkeen Stilwell valitsee kuusi koiraa. Huom. tapahtumaan valitaan ainoastaan koiria, jotka kestävät tapahtuman poikkeuksellista tilannetta ja ympäristöä.

 

> Siirry hakemukseen täältä.

> Katso Victorian videotervehdys suomalaisille koiranomistajille täältä.

> Eläköön koirat! -tapahtuma Facebookissa (käythän tykkäämässä)

> Täältä Eläköön koira! -tapahtuman kotisivuille, josta saat myös lisätietoa tapahtumasta ja Stilwellin vierailusta

> Lue tapahtumasta myös Kulkurien kotisivuilta: https://kulkurit.fi/elakoon-koirat-2015/

> Liput myynnissä Lippupisteessä

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa