Päivitetty 29.11.2015

Victoria Stilwell goes #spayone!


victoria_so

Maailmankuulu kouluttaja, TV-sarjasta ”It’s me or the Dog”- tuttu Victoria Stilwell on lähtenyt mukaan Rescueyhdistys Kulkurit ry:n #spayone-kampanjaan. Victoria on uransa aikana auttanut tuhansia koiria ja heidän omistajiaan, ja hän on erikoistunut positiivisiin koulutusmenetelmiin.

Victoria on puhunut aiemminkin sterilointien merkityksestä, ja eläinsuojelutyö on hänelle tärkeä aihe. Victoria lähtikin ilomielin mukana kampanjaamme!

 

Rescue-eläimet ovat aina olleet erityisen lähellä Victorian sydäntä, ja hän on työskennellyt eri eläinsuojelujärjestöjen kanssa Yhdysvalloissa kuntouttaen kodittomia koiria. Hän on myös pitänyt koulutuksia ja seminaareja eläinsuojeluyhdistysten työntekijöille, ja toiminut neuvonantajana usealle yhdistykselle koirien koulutukseen ja sopeuttamiseen liittyen.

Tapasimme Victorian 22.8. Hau Hau Championin järjestämässä Eläköön Koirat-tapahtumassa johon osallistuimme omalla pisteellämme. Pääsimme keskustelemaan upean ja hyväsydämisen Victorian kanssa steriloinneista, niiden tärkeydestä ja #spayone-kampanjastamme. Victoria, eläinten ystävänä, halusi antaa oman panoksensa kampanjaamme, ja osallistuikin omalla kuvallaan kestävän eläinsuojelutyön tukemiseen!

Victoria on mukana tukemassa sterilointiprojektejamme, ja meidän tavoin hän uskoo sen olevan ainoa eettinen ja tehokas tapa kodittomien eläinten olojen parantamiseksi ja populaation hallitsemiseksi ja vähentämiseksi.

Olemme sanoinkuvaamattoman onnellisia Victorian osallistumisesta!

Tule sinäkin meidän, Victorian ja lukuisten muiden tukijoidemme tavoin mukaan #spayone-kampanjaan ja ole osana todellista muutosta. Lisätietoa kampanjasta ja osallistumisohjeet löydät täältä.

Käy myös tykkäämässä Spayone by Rescueyhdistys Kulkurit ry– facebook sivuista, ja seuraa kampanjamme sekä sterilointiprojektiemme kuulumisia ja edistymistä.

Tulevaisuutta rakennetaan tänään!

Until there are none – #spayone!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.