Päivitetty 24.09.2014

Kodin saanut koira: VIGO


Ja sienimetsällä...

Ja sienimetsällä…

 

 

 VIGO

* arvioitu syntymäaika 6/2013

* uros

* Romaniassa

 

 

 

13.9.2013
Bukarestissa sijaitseva Dog Rescue Shelter pyrkii pelastamaan ja hoitamaan apua tarvitsevia kulkukoiria parhaansa mukaan.. Tänä kesänä Dog Rescuen tarhalle tuotiin muun muassa viimeisillään tiineenä oleva narttu, jonka jälkeläisiä Vigokin on. Nyt Vigo noin kolmen kuukauden ikäinen ja valmis etsimään omaa loppuelämän kotiaan.

Tämä suloinen pikku riiviö on täynnä elämän iloa ja itsevarmuutta. Se haluaisi olla huomion keskipiste ja mukana kaikessa tapahtuvassa.
Äärimmäisen sosiaalinen, avoin ja reipas Vigo hurmaakin huolettomalla olemuksellaan lähes jokaisen tarhalle saapuneen. Vigo rakastaa leikkiä ja riehua, mutta se osaa myös rauhoittua ja olla sylissä todella nätisti.

Aikuisena Vigo kasvaa todennäköisimmin keskikokoiseksi, noin 45cm korkeaksi.

Vigo etsii aktiivista ja sitoutunutta kotia. Kotia, jossa se saa opetella kunnon koirakansalaiselle tärkeitä taitoja rakastettuna perheenjäsenenä.

Vigo luovutetaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna. Huomioithan, että edellytämme pennun kastroinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä Suomeen saapumisesta. Yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25% osuudella.


23.9.2013

Vigo on varattu!

26.10.2013
Vigo saapui omaan kotiinsa Suomeen!

14.11.2013 Kuulumisia kodista
Terveisiä Vigolta!

Vigo on kotiutunut erinomaisesti! Tuntuu uskomattomalta, että ollaan vietetty yhdessä vasta vajaa kuukausi, aivan kuin oltaisiin tunnettu pojan kanssa aina.

Kotimatka lentokentältä 26.10 kohti Tamperetta alkoi mutkitta, Viikari pureskeli tohvelilelua iloisesti takaluukussa koirahäkissä, tuntui ettei kaveri ollut moksiskaan lentomatkasta!  Energiaa riitti aina ihan yöhön asti.

Pieni flunssa on ollut kiusana, meni kuitenkin pois. Aluksi lenkillä pelättiin vähän kovaäänisiä autoja ja sorsapuiston isoja sorsia. Vähitellen pojan tahtia ollaan menty, nyt osaa jo kulkea vierellä vaikka ihan ilman hihnaa metsäpoluilla! Nätisti kulkee myös kavereittemme koirien kanssa lenkillä, aluksi epäröi ja haluaa tarkasti nuuskia läpi, sitten jo ehdottaa hyppelemisleikkejä.
Kentällä omistajien kanssa kilpaa juokseminen se vasta kivaa onkin! …Älytöntä mitä vauhtia Vigo kiitää kun innostuu juoksemaan!  😀  Tulevaisuudessa ajateltiin mennä kokeilemaan agilityä. On Vigo sen verran nokkela ja energinen koiruus, joskin hieman omapäinen.

Osaa myös jo muutamat temput, istua ja mennä maahan käskystä, tassuakin osaa kohta jo antaa!

Lenkillä pysähtelee aina toisia koiria nähdessään katselemaan vähän kauempaa.  Eikä hauku kenellekään! Jokainen vastaantuleva ihminenkin on tosi kiinnostava. Aluksi vähän aristellaan ja mennään omistajan jalkojen taa tarkkailemaan, sitten Vigo siitä rohkenee ja tulee tekemään tuttavuutta häntä heiluen.  Ollaan jo kylässäkin käyty, kun pojalle ei tuota mitään ongelmia hypätä autoon ja huristella milloin minnekkin. Kaikki Vigon tavanneet on heti ihastunut poikaan J Vigo rakastaa lapsiakin!

Lisätty kuvia kodista!

 

24.9.2014
Pian puolitoistavuotias Vigo lähettää terveisiä! Vigo taitaakin olla aika toiminnan mies, sillä hänhän on ehtinyt touhuta vaikka ja mitä!

“Vigolla pyyhkii hyvin! Vikke on saanut monia uusia koirakavereita puistoista ja naapurustosta, on käyty koirakahvilassa ja monesti saaressa mökillä eli veneilty, opittu uimaan ja todettu ettei agility ole ihan tämän omapäisen vekaran juttu 😛 Vigo on ujo mutta utelias, hauska ja leikkisä, ovela ja viekas ja niin kovin rakas vakiintunut perheenjäsen! Kuvat tällä kertaa puhukoon puolestaan :)”

 

Varaajana toimi Nelli

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.