Päivitetty 10.11.2015

Viikonloppuna keskusteltiin ja opetettiin lapsia kohtaamaan koiria oikealla tavalla


12112015_1076940172316315_1934922556906687944_nTurussa on ollut jälleen vipinää 17. – 18.10.2015.

Rescueyhdistys Kulkurit ry sai kutsun tulla järjestämään tapahtuman Turun Länsikeskuksen Mustiin ja Mirriin. Mietimme hetken tapahtuman aihetta. Päätimme tällä kertaa järjestää tapahtuman teemalla “Rescuekoira lapsiperheeseen?”

Mukaan saimme Anna tilaa keltaiselle -kampanjan edustajat Johanna Vihermaan ja Reetta Niemelän sekä koulutusohjaaja Pirita Suutarin koirakoulu HauSchoolista.

Iloksemme voimme todeta, että moni tuli tervehtimään paikalla olevia aktiiveja ja koiria. Koirat saivat nauttia aimo annoksen huomiota ja rapsutuksia sekä muutamia namipaloja taisi livahtaa kurkusta alas…

Eräs pikkupoika tuli innokkaasti meitä kohti, mutta pysähtyi sopivan matkan päähän koirista. Poika katsoi meitä ja kysyi: “Saako niitä silittää?” Tämä on yksi hieno esimerkki siitä, kun kotona ollaan selvästi keskusteltu, miten vieraita koiria tulisi lähestyä. On aikuisen vastuulla opettaa lapsille kuinka koiria tulee kohdata ja miten koirien lähellä käyttäydytään.

Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia, jotka tulivat paikalle hyvistä kysymyksistä ja siitä, että tähän osallistumalla annoitte lapsillenne mahdollisuuden oppia kohtaamaan vieraitakin koiria oikealla tavalla.

Erikoiskiitos Musti ja Mirri Länsikeskukselle, Pirita Suutarille, Johanna Vihermaalle ja Reetta Niemelälle sekä karvaisille kavereillemme: Mimille ja Neralle, Safille ja Baballe, Nalalle, Junnulle, Acanalle, Titalle, Brucelle ja Neptunelle.

Lisää kuvia löydät Kulkurien Facebook-sivuilta >

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa