Päivitetty 16.07.2015

Kulkurit järjestää Virikepäivän Omenapuutalossa 12.7.


virikepaiva

 

Rescueyhdistys Kulkurit ry järjestää Virikepäivän 12.7.2015 klo 13-17 Helsingin Lapinlahdessa. Virikepäivän vietto sijoittuu Lapinlahden sairaala-alueen Omenapuutaloon, jota ympäröi kaunis miljöö. Omenapuutalo sijaitsee osoitteessa Lapinlahdentie 1, 00180 Helsinki.

Tapahtumassa voit muun muassa herkutella yhdistyksemme kehutussa buffetissa. Voit myös osallistua arpajaisiin sekä shoppailla myyntipöydistä kaikenlaista koiratavaraa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kokeilla huippusuosittua virikerataa koirasi kanssa. Virikerata maksaa 5 euroa ja jokainen tehtävä poikii palkinnon. Muistathan siis varata käteistä mukaasi. Alueella voi kokeilla ilmaiseksi koirien älypelejä.

Paikalla on lisäksi Kirsi Ruuskanen Koirakoulu Kepeä Käpälästä esittelemässä Rally-tokoa ja vastaamassa koirakouluun liittyviin kysymyksiin.

Omenapuutalolla herkuttelun ja shoppailun jälkeen voit vierailla Omenapuutalon läheisyydessä sijaitsevassa koirapuistossa. Lapinlahden koira-aitauksesta löytyvät erilliset puolet pienille ja isoille koirille.

Tulethan viettämään laatuaikaa nelijalkaisen ystäväsi kanssa. Samalla tuet arvokasta eläinsuojelutyötä.

 

Paikalle pääset esimerkiksi raitiovaunulla nro 8. Voit myös saapua polkupyörällä, metrolla tai omalla autolla (autoa ei saa ajaa nurmikolle).

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.