Päivitetty 25.04.2014

Viron sterilointiprojekti (koirat) kuulumisia: huhtikuu 2014


Kuten joku ehkä Viron kuulumisista lukikin taannoin, on ihmiset lahjoittaneet ihan huikean summan Viron koirille! Tämä summa on käytetty kohteeseensa ja sillä on saatu steriloitua kaksi narttua ja kastroitua kaksi urosta.

Rommi on kastroitu ja valmis lähtemään omaan kotiinsa milloin vain!

Rommi on kastroitu ja valmis lähtemään omaan kotiinsa milloin vain!

Rommi oli ensimmäinen, joka kastroitiin tänä vuonna sterilointiprojektin nimissä. Rommi on odottanut luvattoman pitkän ajan Rakveren tarhalla omaa kotiaan, toivomme suuresti että kastrointi auttaisi tämän iloisen pojan vihdoin omaan kotiinsa.

Seuraavaksi kastroitiin terrierityyppinen nuoripoika Richard, jolla on virolainen koti tiedossa. Mahtavaa on, että pitkän matkan jälkeen Virossa ollaan huomattu sterilointien ja kastrointien tärkeys, sillä tarhan johtaja on ilmaissut halunsa steriloida mahdollisuuksien mukaan kaikki tarhalta koteihin lähtevät koirat ja kissat. Ja kuten olemme huomanneet, eläimet saavat paremmin koteja tällä tavoin!

Hilma, H-pentueen mamma, on julkkis Kulkurien ystävien keskuudessa ja vihdoin hänetkin voitiin steriloida, kun pennut on vieroitettu emostaan. Nyt Hilma-mamma onkin valmis lähtemään omaan kotiinsa, kunhan se jostain löytyy!

Doora tyttöselle on ollut useita kotiehdokkaita Virosta ja kun hänet varattiin omaan kotiinsa, päätti tarhan johtaja steriloida tytön ennen kuin luovuttaa hänet eteenpäin. Loistava päätös, sillä pienen kokonsa ja suloisen ulkonäkönsä vuoksi Doora olisi vaarassa joutua pennutuksen kohteeksi.

On mahtavaa huomata, kuinka paljon ihmiset välittävät ja haluavat auttaa! Suunta on nousujohteinen ja jos samaa tahtia jatkuu, ei kestä kauaakaan kun päästään “nollatilanteeseen”, jolloin kaikki tarhan koiran on saatu steriloitua. Tämän jälkeen jos pystytään leikkauttamaan kaikki tarhalle tulevat koirat reaaliajassa, on tilanne mitä mainioin!

Tarhan johtaja Kalle lähettää terveisensä Kulkurien tukijoille, kun hänelle kerrottiin maaliskuun loppuun mennessä lahjoitetuista 550 eurosta ja arviostamme, ettei raha siihen lopu: “I don’t know how to thank you… We could really use it!”

Viron sterilointiprojektiin pääset tutustumaan täällä. Projektin etenemistä koirien osalta voit seurata täällä. Rakveren tarhan esittelystä löydät kaikki auttamisen muodot, mitä Kulkureilla on tällä hetkellä on Viron hyväksi tämän sterilointiprojektin lisäksi. Rakveren tarhan omat nettisivut löydät tästä linkistä. Kaikissa Viron koiriin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Neaan.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.