Päivitetty 27.06.2016

Kodin saanut koira: VULGA


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Glina)
steriloitu

 

23.11.2015
Emme osaa kertoa Vulgan kulkurielämän vauhdikkaista ja vaarallisista tilanteista ennen sen päätymistä yhteistyökumppanimme, eläinsuojeluyhdistys Asociatia A Doua Sansan Glinan tarhalle. Vulga yksi niin monista. Se on noukittu kadulta turvaan nuorena, sen enempää emme tiedä. Jokaisella koiralla on oma tarinansa, jota ne kertovat pikkuhiljaa ja vähän kerrallaan, elein ja käyttäytymisensä kautta. Tämä mustavalkoinen täpläkoira on elänyt tarhalla noin kaksi vuotta ja nyt se löysi adoptio-ohjelmaamme etsimään omaa kotiaan.

Luonteeltaan Vulga on ystävällinen ja tasapainoisen oloinen koira, joka seurustelee ihmisten kanssa mielellään. Iloisen koiraneidin häntä heiluu taukoamatta ja se suhtautuu asioihin avoimesti, mutta maltilla. Toisten koirien kanssa Vulga tulee toimeen hyvin.

Vulga on kooltaan noin 53cm/ + 20kg, ollen tällä hetkellä ylipainoinen. Rakenteeltaan se on lyhyehkö.

10.2.2016
Ydistyksemme aktiivit tapasivat ihanan ja lempeän Vulgan tammikuun tarhavierailullaan. Vulgan häntä heilui kokoajan ja se osoitti rakkauttaan sitä tervehtimään tulleita vieraita sekä heidän tuomiaan tuliaisherkkuja kohtaan innokkaasti, mutta hempeästi. Uusi video lisätty hienosta Vulgasta!

27.6.2016
Iloitsemme Vulgan puolesta, sillä se on varattu omaan kotiin Ranskaan.

—————————————————————————————————————————

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Vulga saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Vulga on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan sivuillamme adoptoitavan eläimen terveyteenkoiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

Yhteyshenkilö Lilli Lanér

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.