Päivitetty 18.09.2017

Kulkurien Match Show Vantaalla la 16.9.2017


Rescueyhdistys Kulkurit ry:n perinteinen ja supersuosittu Match Show kerää yhteen kaikenlaiset koirat ja koiraihmiset Vantaalle lauantaina 16.9.2017.

Match Show järjestetään osoitteessa Kuninkaalantie 19, 01300 Vantaa. Kyseessä on leikkimielinen ja epävirallinen koiranäyttely, johon voi osallistua minkä koiran kanssa tahansa. Ainoina vaatimuksina ovat koiran viiden kuukauden ikä ja rokotustodistus. Match Show on mieluisa tapahtuma myös koirille, koska se tarjoaa ystävillemme muun muassa virikkeellisyyttä.

Sateella siirrymme sisätiloihin. Tapahtumassa on myös saniteettitilat. Autoille on paljon parkkitilaa. Puistolan juna-asemalta on noin kilometrin kävelymatka paikalle.

Ilmoittautuminen kehään alkaa klo 13 ja päättyy klo 14. Ilmoittautuessasi muistathan koiran rokotustodistuksen/passin, josta voimme tarkistaa, että rokotukset ovat voimassa.

Kerrothan tuomarille ajoissa, mikäli et halua, että koirasi hampaat katsotaan/koiraan kosketaan. Tuomari saa viime kädessä päättää, koskeeko hän koiraan vai ei. Paikalle ei saa tuoda juoksuisia narttuja eikä sairaita koiria. Noudatamme Suomen Kennelliiton rokotus- ja typistysmääräyksiä. Match Show’n tuomarit ottavat arvioinnissa huomioon koiran hyvän ja ystävällisen kohtelun. Alueella on runsaasti parkkitilaa. Älä kuitenkaan jätä koiraasi autoon lämpimällä ilmalla.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Match Show:n pääsponsorina toimii Best Friend Group Oy. Seuraa Best Friendiä Facebookissa >

Rovio tarjoaa Lapsi ja koira -kehän palkinnot.

Kehät ja aikataulut:

 

Kehä 1

Klo 14.15 Pennut (alle 12 kk)     Tuomarina Marika Murto/Kennel Enbor’s.

Klo 14.45 Pienet rodut     Tuomarina Kirsi Cordiesse/Kennel Cordiesse.

Kehä 2

Klo 14.15 Seniorit     Tuomarina Merja Hakala/Merdiorix Kennel.

Klo 14.45 Isot rodut     Tuomarina Merja Hakala/Merdiorix Kennel

Kehä 3

Klo 14.15 Lapsi ja koira     Tuomarina Kana/Dog Force One ry.

Klo 14.45 X-rotu     Tuomarina Ville Kormilainen/Kennel Glory Morning Labradors.

Klo 15.45 Rescuet     Tuomarina Anni Kormilainen/Kennel Glory Morning Labradors.

 

Ohjelmassa lisäksi:

 

  • Nakkikisa pidetään klo 13-15.30. Kolme nopeinta kisailijaa julistetaan noin klo 15.30. Osallistuminen maksaa 1 euron.
  • Temppukisailussa parhaat temput palkitaan, alkaen klo 13.45! Ilmoittautuminen Kulkurien pisteellä tai kilpailu-alueella noin 5 minuuttia ennen kilpailun alkua. Temppukisan juontajana toimii Radio Aallosta tuttu Suvi Hartlin.
  • Tuomari valitsee ja palkitsee Huolettomimman koiran.
  • Herkullinen buffet suolaisineen, makeineen ja juomineen.
  • Suositut arpajaiset upeine palkintoineen alkavat klo 13.15. Arpoja myynnissä niin kauan kuin niitä riittää.  Yksi arpa maksaa 2 €, kolme arpaa 5 €.
  • Muistathan myös kurkata Kulkurien infopisteen ja käydä myyntipisteellämme tekemässä löytöjä! Infopisteeltä saat tietoa yhdistyksestä.
  • Kuonokauppa myy edullista koiranruokaa paikan päällä.
  • Kiroileva Siili -sarjakuvastaan tunnettu Milla Paloniemi on mukana piirtämässä pikakuvia koirista ja myymässä kirjojaan klo 13-16. Pikapiirrokset 5 €/kpl. Osa tuotosta lahjoitetaan yhdistykselle.

 

Osallistumismaksu:

 

Isot Rodut 8
Lapsi ja Koira 5
Pennut 
(5 kk – 12 kk) 8
Pienet Rodut (alle 40 cm) 8
Rescuekoirat 8
Seniorit (yli 8-v.) 8
X-rotu 8

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

 

Lämmin kiitos yhteistyöstä, avusta ja lahjoituksista tapahtumaa varten: Best Friend Group Oy, Agorian.fi Tassutarvike, DIPrint Oy, Etsijäkoiraliitto ryEvidensiaOy Hartwall Ab, Kana Collection, Koiruuksien KlubiKuonokauppa, Nokian Panimo Oy, Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistys ry, Rovio Entertainment Oy, Vainu Eläinetsijäkoirat ry ja Vöner Oy.

 

 

Monipuoliset koiratarvikkeet kotiin ja harrastuksiin, www.agorian.fi

 

Flyer on nopea tapa levittää tietoa ja mainostaa tapahtumaa. Voit jakaa tapahtumasta tietoa eteenpäin esimerkiksi tulostamalla oheinen flyerin (flyeri aukeaa isommaksi näpäyttämällä sitä hiirellä):

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.