Päivitetty 15.08.2018

Kulkurien Match Show Herttoniemessä la 11.8.


Rescueyhdistys Kulkurit ry:n perinteinen ja supersuosittu Match Show kerää yhteen kaikenlaiset koirat ja koiraihmiset Herttoniemessä lauantaina 11.8.2018.

 

Match Show järjestetään Sahaajankadun nurmikentällä Herttoniemessä. Kyseessä on leikkimielinen ja epävirallinen koiranäyttely, johon voi osallistua minkä koiran kanssa tahansa. Ainoina vaatimuksina ovat koiran vähintään viiden kuukauden ikä ja voimassa olevat rokotukset (rokotustodistus vaaditaan). Match Show on mieluisa tapahtuma myös koirille, koska se tarjoaa ystävillemme virikkeellisyyttä myös temppu- ja nakkikisan muodossa.

Match Show:n osallistumismaksu on 8 euroa per kehä (poikkeuksena lapsi ja koira, jonka osallistumismaksu on 5 €). Ennakkoilmoittautujille osallistuminen maksaa 7 € per kehä (lapsi ja koira 4 €). Ennakkoilmoittautuminen hoituu lomakkeen kautta ja tulee maksaa viimeistään pe 10.8.

Kehiin ilmoittautuminen alkaa klo 12 ja päättyy 15 minuuttia ennen kunkin kehän alkua. Huomaathan, että tämä koskee myös osallistumisensa ennakkoon maksanieta. Ilmoittautuessasi muistathan koiran rokotustodistuksen/passin, josta voimme tarkistaa, että rokotukset ovat voimassa.

Kerrothan tuomarille ajoissa, mikäli et halua, että koirasi hampaat katsotaan/koiraan kosketaan. Tuomari saa viime kädessä päättää, koskeeko hän koiraan vai ei. Paikalle ei saa tuoda juoksuisia narttuja eikä sairaita koiria. Noudatamme Suomen Kennelliiton rokotus– ja typistysmääräyksiä. Match Show’n tuomarit ottavat arvioinnissa huomioon koiran hyvän ja ystävällisen kohtelun. Alueen lähistöllä on parkkitilaa. Ethän kuitenkaan jätä koiraasi autoon!

Tapahtumapaikka sijaitsee Sahaajankadun koirapuiston läheisyydessä, Starkkia (Sahaajankatu 6) vastapäätä toisella puolella tietä.

 

Kehät ja aikataulut:

Kehä 1

Klo 13:00 Pienet koirat (40 cm tai alle) – Tuomarina Laura Niska/Kennel Heartshaped

Klo 13.45 Pennut (5-12 kk) – Tuomarina Ville Kormilainen/Kennel Glory Morning Labradors


Kehä 2

Klo 13:00 Isot koirat (yli 40 cm) – Tuomarina Fanny Lasala

Klo 13:45 Seniorit (8 v ja vanhemmat) – Tuomarina Kana/Dog Force One ry

n Klo 15:00 BIS


Kehä 3

Klo 13:00 Lapsi ja koira

Klo 13:30 Junior Handler

Klo 14.00 Rescuet – Tuomarina Anni Kormilainen/Kennel Glory Morning Labradors

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kehien lisäksi mätsärissä on perinteisesti muutakin hauskaa ohjelmaa, joten paikan päällä kannattaa tulla piipahtamaan, vaikka ei varsinaisiin kehiin osallistuisikaan. Tänä vuonna luvassa on ainakin hausa nakkikisa, upeat arpajaiset, Kulkurien kannatustuotemyyntiä, suussasulavia buffetherkkuja ja vegaaninen muurikkalettupiste.

Match Show:n pääsponsorina toimii Best Friend Group Oy. Seuraa Best Friendiä Facebookissa >

 

Kehien voittajien palkintopokaalit on lahjoittanut Laatupalkinto. Menossa mukana myös Vainu Eläinetsijäkoirat ry, Karhupuiston Eläinlääkäriasema ja Kana Collection.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Flyer on nopea tapa levittää tietoa ja mainostaa tapahtumaa. Voit jakaa tapahtumasta tietoa eteenpäin esimerkiksi tulostamalla oheinen flyerin (flyer aukeaa uuteen ikkunaan näpäyttämällä sitä hiirellä):

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa