Päivitetty 14.12.2015

Vuosaaren Joulupolku vei ajatukset kohti joulua


1560410_10205600305431126_7144194004004533558_n

Kulkurien piste Joulupolulla Vuosaaressa 2014. Kuva: Miia Lönnqvist

 

Kulkurit ja Kulkurien ystävät virittäytyivät joulun tunnelmaan Helsingin Vuosaaren Uutelan luontopolulla sunnuntaina 7.12.2014. Tuolloin nimittäin järjestettiin perinteikäs ja koko perheen Joulupolku-tapahtuma.

Kulkureiden pisteellä tiedotettiin rescue-toiminnasta, pidettiin nakkirata koirille ja myytiin suuri määrä kannatustuotteita sekä arpoja. Kulkurien pisteellä vieraili ihmisiä kiitettävästi ja tuottokin oli sen mukainen – upeat 949 euroa!

Nakkikisan voitti Hansu, ohjaajana Katja Hänninen, uskomatomalla ajalla: 10,58!

Kulkurit piti Joulupolun tapahtumatorilla myös koirien oman pukukilpailun, jota tuomaroivat televisiosta tutut Teuvo Loman ja Niko Helenius. Pukukisan voiton putsasivat seniorit tänä vuonna! Valinta oli vaikea, joten valitsimme kaksi voittajaa.

Amiraali Nelson alias Neppis voitti perheelle Hilkan lahjoittaman juustovalikoiman. Tämän 13-vuotiaan toyvillakoiran omistaja Minna Levo perheineen herkuttelevat sillä tänä vuonna. Neppis hurmasi Kulkurit olemuksellaan. Neppis yritti maastoutua: hän oli vallinut puvukseen katu-uskottavan army-tyylin. Toinen voittaja oli Unto, 11-vuotias kultainennoutaja. Hän pukeutui joulupukiksi. Joulupukin nutun auttoivat ylle Timo Mäkinen perheineen.

Kulkurit haluavat välittää kauniin kiitoksen pukukilpailun tuomareille Teuvo Lomanille ja Niko Heleniukselle. Teuvo ja Niko olivat todella mukavia ja hoitivat homman kunnialla. Kiitos ihanille työntekijöillemme – tiskin takainen hyvä fiilis välittyi myös tiskin toiselle puolelle! Suurkiitos Hilkka Puttoselle, joka huolehti nakkiradan kuntoon ja toimi apurina melkein kaikessa. Kiitos Kahvila Kampelalle kakkulahjoituksesta sekä siitä, että saimme olla mukana tapahtumassa. Lämmin kiitos myös kaikille “tavaramuuleille” eli Ahvenisen Kirsille, Yukille, Leilalle ja Kontiaisen Päiville sekä Viiville. Lisäksi suuren suuri kiitos kaikille käsitöiden lahjoittajille, pisteellämme vierailleille ja toimintaamme tukeneille henkilöille.

 

 

Katso lisää kuvia Joulupolusta Kulkurien Facebook-sivuilta täältä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.