Päivitetty 05.10.2014

Yes! We Care! 3 – All Over Finland!


yes_we_care_3

 

Maailmanlaajuinen mielenosoitustempaus Romanian koiriin kohdistuvia hirmutekoja vastaan järjestetään lauantaina 27.9.2014. Kampanjalla on tarkoitus kohdistaa katseet maan eläinrääkkäystilanteeseen ja vaatia edelleen julmuuksien välitöntä lopettamista.

Myös Rescueyhdistys Kulkurit ry osallistuu tähän tärkeään tapahtumaan. Pääkaupunkiin sijoittuvan marssin järjestämisen sijaan olemme kuunnelleet ihmisten toiveita ja haluamme kunnioittaa kansainvälistä Yes! We Care! -mielenosoituspäivää formaatilla, joka on kätevästi toteutettavissa missä tahansa paikasta riippumatta.

Osallistumisohje:

1. Sytytä kynttilä/kynttilöitä ja kirjoita rinnalle napakka viesti Romanian ja Euroopan Unionin päättäjille. Voit sytyttää haluamasi määrän kynttilöitä paikkaan, joka sinusta tuntuu hyvälle; kotipiha, mökkilaituri, parveke, saunan ikkuna, olohuoneen piironginpäälinen, puisto, kirkon portaat, kaupungintalo, suurlähetystön edusta… Muista turvallisuus.

Voit sytyttää kynttilöitä esimerkiksi yksin, kaveri- tai treeniporukalla, työ- tai harrastuskavereiden yhteisorganisoinnilla.

2. Ota valokuva ja julkaise se tapahtuman sivuilla Facebookissa. Jos jaat sen myös twitterissä ja instagramissa, muista sisällyttää #romania #yeswecare.

3. Päivän väri on punainen – anna myös sen näkyä kannanotossasi. Voit muutoinkin käyttää luovuuttasi ja ilmaista itseäsi vapaasti ja monimuotoisesti. Voit tehdä tämän isosti tai pienesti, ihan kuinka itse haluat.

Kokoamme kuvista tapahtumapäivän jälkeen kuvakansion yhdistyksen Facebook-sivuille. Lähetämme myös kaikki kuvat Romanian suurlähtetystöön, tärkeimmille eurovaikuttajille ja Romanian päättäjille ja poliitikoille – ASPA mukaan lukien.

Näytetään mahdollisimman laajasti: “Yes! We care! Forever!”

Haluatko lähettää terveisesi Romaniaan? Tahdotko kertoa, mitä mieltä olet koirien massatappamisista ja eläinrääkkäyksestä? Haluatko alleviivata jotain itsellesi tärkeää asiaa? Voit tehdä sen helposti tällä alla olevalla lomakkeella! Tulostamme kaikki terveiset vietäväksi Helsingin Romanian suurlähetystölle sytyttäessämme sinne kynttilöitä lauantaina 27.9. klo 18 alkaen.

Kirjoita viestisi mieluiten englanniksi. Toki myös suomenkielinen tervehdys käy. Kiitos!

  Etunimi/First name *

  Sukunimi/Last name *

  Kaupunki/City *

  Terveiset/Regards *

  Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/1469072543361596/

   

  Naulakallion koirapuistossa Helsingissä kokoonnutaan yhteen ilmaisemaan mielipiteitä Romanian kodittomien koirien puolesta lauantaina 27.9.2014 klo 18 alkaen. Tervetuloa mukaan näyttämään, että Yes! We Care! Romanian koirien puolesta!

  yeswecare copy

   

   

   

   

   

  Share
   
   

  Yhteistyössä


  Yhteistyossa
   
   

  Takaisin ylös

  © Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.