Päivitetty 22.04.2014

Yhden päivän sterilointiprojekti oli suuri menestys!


Rescueyhdistys Kulkurit ry järjesti tiistaina 12.11.2013 yhteistyössä Romania Animal Rescuen (RAR) kanssa yhden päivän sterilointiprojektin eläinsuojelija Victorian tarhalla Ciocanestin kylän liepeillä. Projektissa steriloitiin ja kastroitiin yhden päivän aikana kaikki tarhalla olevat steriloimattomat ja kastroimattomat aikuiset koirat, yhteensä 71 eläintä.

Projekti toteutettiin ns. liikkuvan klinikan avulla paikanpäällä tarhalla. RAR:in upea tiimi saapui paikalle aamuvarhain, ja teki töitä iltahämärään saakka saadakseen kaikki koirat operoitua. Paikalla oli RAR:in lääkäreiden ja hoitajien lisäksi joukko vapaaehtoisia, jotka seurasivat tarkasti eläinten toipumista ja auttoivat eläinlääkäreitä leikkausten valmisteluissa.

Projekti onnistui hienosti ja tavoitteiden mukaisesti, ja kaikki leikkaamattomat koirat saatiin operoitua. Kaikki eläimet toipuivat leikkauksista hienosti, ja kuulemamme mukaan tarhalla on nyt rauhallisempaa kuin aiemmin, sillä koirien hormonitasapainojen heittely on tasoittunut.

Lämmin kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille, sekä yhteistyökumppaneillemme ja vapaaehtoisille avustajille!

Lisätietoja projektista löytyy Kulkureiden facebook-sivuilta kohdasta muistiot, RAR/Victoria yhden päivän sterilointiprojekti. Kuvia projektissa steriloiduista eläimistä löytyy niin ikään facebook-sivuiltamme omasta kansiostaan.

Koko projekti katettiin lahjoitusvaroin.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.