Päivitetty 08.10.2021

Yhden steriloinnin arvo on kokonaisen elämän arvoinen


Voiko kenenkään elämän arvoa mitata rahassa?

Romaniassa elää arviolta 3-5 miljoonaa koiraa, joista suurin osa on kodittomia. Ulkopuolinen apu on tarpeen, sillä Romanian poliittisten päättäjien keinot koirakannan vähentämiseen ovat epäinhimillisiä, brutaaleja ja kaiken lisäksi kestämättömiä pitkällä aikavälillä.

Rescueyhdistys Kulkurit ry haluaa tukea arvojamme kannattavia eläinsuojelijoilta, joiden kanssa yhteistyössä kykenemme auttamaan apua tarvitsevia eläimiä esimerkiksi steriloimalla niitä – yksi eläin kerrallaan. Yhteistyökumppanimme esittelyt löytyvät täältä:

 

Yhden steriloinnin hinta on keskimäärin 30 euroa. Romanialaisten eläinsuojelijoiden sterilointityö on kehittynyttä, nopeaa ja turvallista myös silloin, kun eläin vapautetaan takaisin elämään kodittomana. Pystymme sterilointityöllä vaikuttamaan positiivisesti sekä koirakannan määrään Romaniassa ja samalla edistämään steriloitujen narttujen terveyttä.

 

Jokainen sterilointi pelastaa kymmenien, satojen tai jopa tuhansien syntymättömien pentujen päätymisen huonoihin ja epävakaisiin oloihin. Vain yhden tuntevan, ymmärtävän ja aistillisen koiran pelastuminen näiltä oloilta on askel oikeaan suuntaan.

 

Voit osallistua avunantoon esimerkiksi lahjoittamalla jatkuvasti kasvavaan sterilointitoimintaamme seuraavin keinoin:

 

👉 voit esimerkiksi ryhtyä sterilointikummiksi. Yhden steriloinnin hinta on noin 30 euroa. Lisää sterilointikummiudesta voit lukea esimerkiksi täältä: https://kulkurit.fi/lahjaksi-sterilointikummius/

 

👉 voit lahjoittaa tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299

 

👉 voit tehdä lahjoituksen helposti MobilePaylla lähettämällä lahjoittamasi summan Kulkurien lyhytnumeroon 23855 ja kirjoittamalla viestikenttään steriloinnit

 

👉 voit ryhtyä kuukausilahjoittajaksi seuraamalla täältä löytyviä ohjeita: https://kulkurit.fi/ole-mukana-muutoksessa-kuukausittain/

 

Yhden steriloinnin voima on suuri ja kauaskantoinen. Kiitos avustasi.

 

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.