Päivitetty 23.02.2021

Yhden steriloinnin voima – World Spay Day 23.2.2021


Yksi koira, yksi sterilointi, 30 euroa. Miten tämä yksi, pieni teko voi mitenkään vaikuttaa Romanian koiraongelmaan tai sen ratkaisemiseen? Tänään, maailman sterilointipäivänä World Spay Day:na 23.2. haluamme nostaa esiin yhden steriloinnin voiman. Se voima on niin paljon suurempi, kuin osaamme edes kuvitella. Postauksen kuvassa on tästä esimerkki.

Kuvan narttukoira steriloitiin vuodenvaihteen tienoilla Romaniassa yhdistyksen sponsoroimana Morenin kylässä toimivan yhteistyökumppanimme Anda Popesun toimesta. Anda kertoo, että tämä 12-vuotias seniorikoira tuotiin omistajansa toimesta Morenin klinikalle ilmaiseen sterilointiin, jonka yhteydessä koiralta löydettiin pahalaatuinen nisäkasvain. Vähävarainen omistaja asui kylässä vähän matkan päässä Morenista, eikä kyseisessä kylässä ole omaa eläinlääkäriä. Omistaja oli eläinlääkäridiagnoosin puutteessa vetänyt johtopäätöksen, että ärhäkän näköinen haavauma koiran nisissä oli vain onnettomuuden tai koiran itsensä raapimisen seuraus. Oli siis sekä koiran että omistajansa onni, että kasvain pystyttiin steriloinnin yhteydessä diagnosoimaan ja poistamaan. Omistaja oli saamastaan avusta todella kiitollinen ja liikuttunut.

Paitsi että jokainen sterilointi on pieni askel kohti parempaa koirien maailmaa, se yksi sterilointi voi myös muuttaa elämän suunnan täysin. Se voi antaa uuden mahdollisuuden onneen.

Tänään, maailman sterilointipäivänä on täydellinen ajankohta kohdistaa muutama euro sterilointityön tukemiseen. Muutetaan elämiä, yksi kerrallaan, yhdessä.

Osallistu keräykseen näin:

  • Voit lahjoittaa tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299.
  • Voit tehdä lahjoituksen MobilePayn kautta lähettämällä vapaavalintaisen summan Kulkurien lyhytnumeroon 23855 ja kirjoittamalla viestikenttään “steriloinnit”.

Suurkiitos tuestasi!

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 17.11.2022. Toimeenpanoaika on toistaiseksi voimassaoleva alkaen 01.01.2023 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2022/1617.

Share
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.