Päivitetty 08.11.2018

#yhdensteriloinninvoimalla nämä pennut olisivat saaneet paremman alun elämälle


 

Nämä kolme pentua hylättiin lokakuun alussa One Rescue Associationin Cosoban tarhan portin eteen. Yhtäkkiä ne vain olivat siinä, eikä kukaan varmuudella tiedä, miten portin eteen päätyivät. Kassissa, yksin.

Todennäköisiä teorioita kuitenkin on. On todennäköistä, että Cosoban kylässä asuvan romanialaisen perheen vapaana liikkuva narttukoira pikku hiljaa oli alkanut lihoa, mutta kukaan ei aavistanut, että vatsassa kasvoikin kolme elämää. On todennäköistä, että narttukoira yhtenä päivänä synnytti kolme pientä pentua ja perhe hätääntyi. “Mitä me nyt näille teemme? Eiväthän ne mahdu pieneen asuntoomme, eikä meillä ole varaa ostaa niille edes ruokaa”. On todennäköistä, että vähävarainen perhe muisti Adina Vladutin pitävän Cosoban kylässä koiratarhaa ja päättivät viedä pennut hänen hoiviinsa. Koska olihan se kuitenkin parempi, kuin heittää ne ojaan.

Tämä on Romaniassa joka päivä toistuva tapahtumien kulku. Perheiden steriloimattomat narttukoirat tulevat tiineiksi ja synnyttävät pentuja, joista perheillä ei sitten ole varaa huolehtia. Köyhyys on Romaniassa arkipäivää.

Sterilointiprojektiemme ansiosta romanialaiset saavat tuoda koiriaan steriloitaviksi ja kastroitaviksi ilmaiseksi. Se on monelle perheelle ainoa, niin kovin arvokas, mahdollisuus antaa koiralleen hyvä elämä. Lahjoittamalla #yhdensteriloinninvoimalla-kampanjaamme 5.-18.11. olet mukana tukemassa tätä tärkeää työtä. Kestävää eläinsuojelutyötä parhaimmillaan.

Tule mukaan näin:

1. Lahjoita helposti MobilePay-sovelluksella lähettämällä valitsemasi summa numeroon 23855 ja kirjoittamalla viestikenttään STERILOINNIT.

2. Kampanja-aikana 5.-18.11. myös kaikki tekstiviestitse tulleet lahjoitukset ohjataan sterilointiprojekteihimme Romaniassa. Voit tehdä 1 euron, 2 euron, 3 euron, 5 euron, 10 euron, 15 euron tai 20 euron tekstiviestilahjoituksen kirjoittamalla viestiin KULKURIT ja summan ilman välilyöntiä, esim KULKURIT10. Lähetä lahjoituksesi numeroon 16155.

3. Voit myös tehdä tililahjoituksen tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointien viitteellä 2299.

Näytetään yhdessä, miten maailma voikaan muuttua paremmaksi – vain yhden steriloinnin voimalla!

____________

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa