Päivitetty 31.01.2019

Yhteistyökumppanimme Alina Stan tarvitsee apuamme suuren tragedian keskellä


Alina_Stan_hätäYhteistyökumppaniamme Alina Stania kohtasi järkyttävä tapahtuma torstaina 20.3.2014. Kolme hänen tarhansa työntekijää joutui kotimatkallaan auto-onnettomuuteen. Yksi heistä kuoli välittömästi. Kaksi muuta työntekijää ovat vakavasti loukkaantuneita. He ovat tällä hetkellä tehohoidossa sairaalassa. Alina on aivan murtunut tämän tapahduttua hänen ystävilleen ja työtovereilleen.

Alina Stan pitää tarhaa nimeltään Nobody Dogs. Tarhalla asuu 200 koiraa. Se sijaitsee Bukarestin ulkopuolella. Onnettomuus vaikuttaa myös Alinan tarhalla oleviin koiriin, joilla ei ole tällä hetkellä hoitajia. Viikonvaihteen ajan tarhalla on pärjätty vapaaehtoisvoimin. Koska Alinalla on päivätyö ja pieni lapsi, hän ei pysty olemaan tarhalla 24/7. Alina tekee kaikkensa löytääkseen väliaikaista hoitoapua koirilleen ensi viikosta lähtien.

Rescueyhdistys Kulkurit ry haluaa tukea Alinaa tämän kauhean tragedian keskellä lahjoittamalla Nobody Dogsille 1500 euroa. Tällä summalla voimme turvata koirien päivittäisen ruoan, osallistua mahdollisesti uuden työntekijän palkkaamiseen sekä muihin arkisiin kuluihin. Toivomme, että lahjoituksen turvin Alinalla olisi edes yksi asia vähemmän murehdittavanaan suuren surun keskellä.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.