Anne Huhtala

Koirien yhteyshenkilö

LOMALLA

Sähköposti: anne.huhtala@kulkurit.fi

Moikka!

Olen Anne, tuttavallisemmin Ansu. Asun Jokioisilla perheeni kanssa johon kuuluu aviomieheni ja alakouluikäisen tyttären lisäksi 3 koiraa ja 2 kissaa. 2 koirista on rescueita, Hecu Romaniasta ja Roo Espanjasta, viimeisin tulokas on rottweiler Martti, jonka kanssa on tulevaisuudessa tarkoitus harrastaa tavoitteellisesti. Edesmenneitä koiria on kotimainen kodinvaihtaja mastiffi-mix Nemo ja rottweiler Taavi.

Eläimien kanssa olen puuhannut ihan lapsesta asti, lapsuudenkodissa oli koiria ja maaseudulla kun vartuin, niin kavereiden maatiloilla tuli vietettyä aikaa. Rescuemaailmaan tutustuin 2011 jolloin Hecu saapui meille, siitä lähtien enemmän ja vähemmän olen ollut tekemisissä rescuekoirien kanssa, nyt pari viimeistä vuotta tiiviimmin. Olen toiminut kotihoitajana eri yhdistyksille, pienenä ponnahduslautana koirille uuteen elämään, tarhaoloista kotikoiraksi.

Eniten sydäntä lähellä ovat molossirotuiset koirat ja ne tavallisimman näköiset, hieman ressukat, ne jotka yleensä jäävät vähälle huomiolle, jotka ei paista heti silmään, mutta silti heissä on se jokin, joka sykähdyttää sydäntä. Kulkureita olen seurannut yhdistyksen perustamisesta asti, kavereiden toimiessa aktiiveina. Elämä vei hetken erisuuntaan eri tahoilla toimiessani,  mutta nyt avautui mahdollisuus ja sopiva aika lyöttäytyä mukaan tähän huikeaan yhdistykseen ja olla mukana muuttamassa ja tekemässä parempaa huomista koirille. Tällä hetkellä toimin Kulkureissa koiravaraajana, tapahtumajärjestelijänä ja kotihoitajana. Vastaanotan myös lahjoituksia Jokioisilla ja lähialueilla.

Share
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.