Päivitetty 12.10.2022

Anni Veijola


Sähköposti: anni.veijola@kulkurit.fi

 

Olen Anni ja toimin Kulkureissa koirien yhteyshenkilönä. Olen 25-vuotias yrittäjä ja asustelemme  koirani kanssa Vihdissä.

Löysin rescueiden ihmeelliseen maailmaan etsiessäni ensimmäiselle omalle koiralleni Nasulle kaveria, jolloin päädyin adoptoimaan ekan rescueni Vilin Espanjasta. Sen jälkeen tuli vielä kolmas vahvistus laumaamme, podencotyttö Finola, myös Espanjasta, jonka kohdalla kävi kuuluisat foster failuret, eli kotihoitoon tullut arka koira saikin luotamme loppuelämän kodin.

Toimin siis myös kotihoitajana koirille, ja vaikka se onkin välillä erityisen rankkaa, on se sitäkin palkitsevampaa. Kuten monen muunkin kohdalla on tainnut käydä, rescueista tuli elämäntapa ja juttuun hurahdettiin sitten ihan täysin! Toki pohjalta löytyy vahvat arvot liittyen eläinten oikeuksiin muutenkin, ulottuen myös sinne lemmikkieläinten ulkopuolelle.

Vapaa-ajallani treenailen koirani kanssa, koluamme luontoreittejä ja metsiä, ja harrastelemme milloin mitäkin. Olen kiinnostunut koirien aktivoinnista erilaisin menetelmin ja oppimaan koirien ongelmakäyttäytymisestä ja erilaisista työkaluista haasteiden selvittämisessä, positiivisen vahvistuksen ja koulutuksen avulla. Myös eläinoikeusasiat ovat sydäntä lähellä ja elämäntapa 🙂

On hienoa olla mukana Kulkureissa yhdistämässä koiria koteihinsa, ja on sydäntä lämmittävää nähdä ja todistaa sitä miten yhä useampi harkitsee kodittoman koiran adoptiota.

“Saving one dog will not change the world, but surely for that one dog, the world will change forever.” <3

 


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.