Päivitetty 24.03.2020

Annika Rossi


Heips, olen Annika, ja aloitan Kulkureissa tapahtumakoordinaattorina keväällä 2020. Asun Espoossa 5-vuotiaan Sora-koirani kanssa ja opiskelen kulttuurituotantoa Humanistisessa ammattikorkeakoulussa. Harjoittelujeni kautta olen nähnyt mm. ohjelmatoimiston arkea, avustanut messuosaston pystyttämisessä ja vastannut televisiotuotannon ruokailusta kuvausviikolla. Toimin myös vuoden 2019 Kallio Block Partyn vapaaehtoiskoordinaattorina ja olin syksyn Finlandia-talon tapahtumakoordinaattori tiimissä. Tykkään siis olla monessa mukana ja lisätä sormeni eri soppiin ja nautin siitä yhteisöllisestä fiiliksestä mitä tapahtumat tuovat tullessaan, yhdessä tekemisessä on sitä jotain!

Tutustuin Kulkureiden toimintaan aluksi siskoni kautta, joka adoptoi koiransa yhdistyksen kautta ennen minua. Olin itsekin miettinyt koiran hankintaa ja noin vuoden ajan asiaa mietiskeltyäni adoptoin pienen arkajalkani Soran Kulkurien kautta. Meillä on perheessä aina ollut koiria, ja itselleni oli pienestä pitäen selvää, että kun oman koirani joskus saan, se tulee olemaan rescue. Ennen aktiivihommiin siirtymistä olen ollut vapaaehtoisena Kulkurien tapahtumissa ja lentokentällä, ja onkin nyt mukava saada enemmän vastuuta osakseni.

Kulkurien toiminta on sydäntäni lähellä ja vaikka sen missio ei olekaan helppo nakki, niin sitäkin suuremmin haluan olla pyörä tässä koneistossa, joka vie kestävää eläinsuojelutyötä eteenpäin. Itselleni on tärkeää tehdä merkityksellisiä asioita tavallisen elämän vastapainoksi, ja Kulkureiden kanssa koen pääseväni tekemään juuri sitä.

 

Sora rakastaa ulkoilmaa

Siskokset ilvekset; siskon koiran kanssa Sora viihtyy hyvin


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa