Päivitetty 27.03.2019

Elina Silvennoinen


Sähköposti: elina.silvennoinen@kulkurit.fi

Moikka, olen Elina ja mukana Kulkurien toiminnassa vuodesta 2017! Tällä hetkellä suunnittelen ja toteutan Carpen projektimarkkinointia.

Koulutukseltani olen BBA (Bachelor of Business Administration) ja olen työskennellyt markkinoinnin parissa vuodesta 2008. Markkinointi on minulle kuin kutsumusammatti, joten on mahtavaa, kun saan päivätyöni lisäksi hyödyntää osaamistani ja intohimoani myös vapaaehtoistyön muodossa, itselleni rakkaan kohteen parissa.

Ensimmäinen koirani tuli minulle heinäkuussa 2015 Kulkurit Ry:n kautta, pitkällisen harkinnan jälkeen. Olin haaveillut koirasta jo useamman vuoden, mutta halusin olla varma, että aika on oikea ja koiran tullessa pystyn tarjoamaan sille parhaat mahdolliset eväät elämälle. Tiedän kodittomien eläinten tilanteen ja rotukoirien jalostuksen ongelmat, joten päädyin rescue-koiraan. Otin selvää, kyselin ja luin, kyselin vielä vähän lisää. Selasin lukuisia rescue-sivustoja ja lopulta löysin Snown. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä, ja nyt kun yhteistä taivalta on takana jo useampi vuosi, en voisi olla onnellisempi siitä, että juuri Snow valikoitui ensimmäiseksi koirakseni. Snow on opettanut minulle paljon erilaisuuden ymmärtämisestä ja hyväksymisestä, kärsivällisyydestä sekä pitkäjänteisyydestä.

Koirien adoptiot eivät millään muotoa ratkaise katukoiraongelmaa, mutta muuttaa aina sen yhden yksilön elämän. Ydinongelmaan pureudutaan valistuksen ja erityisesti sterilointien voimin. On kunnia olla mukana yhdistyksessä, joka on vastuullinen, läpinäkyvä ja toimii kestävän kehityksen periaattein. Sydämellä, mutta AINA järki edellä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.