Päivitetty 06.06.2023

Elisa Laitonen


Sähköposti: elisa.laitonen@kulkurit.fi

Moikka! Olen Elisa, tamperelaistunut lahtelainen ja eläimiä rakastava neulootikko. Kulkureilla toimin koirien yhteyshenkilönä.

Kotoani löytyy puoliso, 3 lasta, 3 koiraa, 3 kissaa, 3 tarantulaa ja kourallinen sukarapuja. Koiria on pyörinyt kotona jo yli kymmenen vuotta ja lähes kaikki ovat olleet kodinvaihtajataustaisia tapauksia. Ensimmäisen koirani kanssa kävimme yhdessä ”kantapäänkautta”-opistoa ja Tara opetti minulle niin paljon enemmän kuin minä hänelle. Väliin on mahtunut myös arka ja stressiherkkä seniori-kodinvaihtaja Niksu, joka siirtyi sateenkaarisillalle keväällä 2021. Nykyään sänkyä lämmittävät chihumix Yrjänä, kääpiöpinseri Tukiainen ja kesällä 2021 Romaniasta kotiutunut Heikki. Eläintarhan pyörittämisen ohella tykkään liikkua luonnossa, neuloa ja kuunnella äänikirjoina dekkareita.

Vaikka kuinka haluaisin, en voi ottaa kaikkia kodittomia koiria asumaan kotiini. Olen myös aiemmin toiminut pitkään vapaaehtoisena yhdistysmaailmassa sosiaalipuolella. Nämä kaksi asiaa aiheuttivat sen, että vapaaehtoistyö kodittomien koirien parissa alkoi kutkuttaa ja imeydyin mukaan Kulkurien toimintaan. Rescuetoiminta on kiinnostanut jo pidemmän aikaa ja Heikin tulo elämääni antoi viimeisen sysäyksen kohti aktiivina toimimista. On mahtavaa olla mukana kantamassa kortta kekoon kodittomien koirien elämän muuttamisessa ja kasvattamassa tietoutta rescuetoiminnasta!


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.