Essi Virtasalo-Erlamo

Hallituksen pj, kannatustuotevastaava, jäsensihteeri, eläinrekisterin ylläpito

Lomalla 28.2.2019 saakka.

Sähköposti: essi.virtasalo@kulkurit.fi

Hei, olen Essi.
Eläinten hyvinvointi on aina ollut minulle tärkeä asia ja rescuetoimintaa olen tavalla tai toisella tehnyt koko ikäni. Ensimmäinen kulkukissa asettui meille omatoimisesti asumaan joskus varhaisessa lapsuudessani. Kissat ovatkin aina olleet lähellä sydäntäni. Nykyiset kissamme ovat kaikki erityistä huomioita vaativia, joko terveytensä tai luonteensa vuoksi. Ensimmäimmäinen koiramme, suomalainen kodinvaihtaja, muutti osaksi perhettämme vuonna 2000. Koirakatraamme koko on vuosien varrella vaihdellut, hoitokoirien ja hoitoon synnyttämään tulleiden emojen vuoksi. Ison Uroksemme (laumanvartija-saksapaimenkoira-mikälimix) vahtivietin kehityttyä, lakkasimme yleisen rauhan vuoksi ottamasta hoitokoiria. Emme varsinaisesti harrasta mitään ohjattua koiriemme kanssa, me elämme.

Muutimme maalle jo useita vuosia sitten, pienen mäyräkoirasekoituksemme tehtyä kerrostalossa asumisen mahdottomaksi. Mieheni ja minä viihdymme hyvin, kaukana kaupungin vilinästä ja ihmispaljoudesta.

Elinikäinen unelma saavutti kohokohtansa kun perheemme täydentyi kahdella hevosella. Kumpikaan ei, eri syistä, menestynyt ravurina mutta meille pojat ovat rakkaita tovereita ja ihania tyyppejä.

Lopuksi;
Eläimet eivät ole olemassa meitä varten vaan itseään. Velvollisuutemme ja oikeutemme on tarjota eläimille niin hyvä elämä kuin pystymme – eläinten ehdoilla, niitä kunnioittaen. Jos olemme onnekkaita, eläimet jakavat sydämensä meidän kanssamme ja tämä kunnianosoitus meidän tulee nöyryydellä vastaanottaa ja sitä rakkaudella vaalia.

Share
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.