Päivitetty 03.11.2021

Iris Vainio


Sähköposti: iris.vainio@kulkurit.fi

Hei!

Olen Iris Vainio ja toimin Kulkureissa koirien yhteyshenkilönä. Perheeseeni kuuluu avomieheni lisäksi kaksi Kulkureiden kautta saapunutta rescuekoiraa Aura (saapunut 2/2017) ja Aarik (saapunut 5/2019). Asustelemme Sipoossa. Tällä hetkellä opiskelen Taitotalossa eläintenkouluttajaksi ja teen jatko-opintoja Helsingin yliopistossa eli toimin väitöskirjatutkijana. Olen myös osa-aikaeläkkeellä.

Vapaa-ajallani tykkään katsella erilaisia tv-sarjoja, kuunnella musiikkia ja laittaa ruokaa. Lisäksi pidän mökkeilystä, saunomisesta, metsissä kävelystä ja sienestämisestä. Tottakai harrastuksiini kuuluu myös omien koirieni kanssa puuhastelu. Omat rescuekoirani olivat yksi niistä syistä, minkä vuoksi halusin lähteä myös Kulkurien toimintaan mukaan.

Eläinsuojelutyö ja eläinten oikeudet ovat tärkeitä asioita elämässäni, kuten myös järjestötoiminta. Kulkureiden lisäksi toimin puheenjohtajana Grădiștean koirien ja kissojen tuki ry:ssä, jonka tavoitteena on avustaa etenkin Luiza Mandrun tarhaa ja alueen eläimiä. Vaikka steriloinnit ovat tärkein keino Romanian katukoiraongelman ratkaisussa, koen, että jokaisella jo syntyneellä koiralla tulisi olla mahdollisuus omaan kotiin. Siksi haluan olla mukana auttamassa ja vaikuttamassa!


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.