Päivitetty 24.10.2022

Jaate Serlippens


jaate.serlippens@kulkurit.fi

Olen Jaate Serlippens ja toimin kulkureilla yhteyshenkilönä. Asustelen Tampereella, nuoren rescue koiran kanssa ja työkseni toimin yrittäjänä. Itse pyrin olemaan mahdollisimman paljon tukena ja turvana koiran adoptio prosessin ja kotiutumisen aikana.

Koirat itsessään ovat aina olleet lähellä sydäntä, meillä on vanhemmilla ollut tanskan doggi, bassetti ja nykyään siellä asustelee rescue mummo. Tätä kautta innostuin rescue toiminnasta ja päätinkin silloin kun Pimu eli vanhempani koira saapui meille 2009, että jos joskus otan koiran se tulee olemaan rescue. Puoltoista vuotta sitten minulle saapuikin Arno. Arno on nyt kolme vuotias rescue koira Pietarista ja arka tapaus. Haasteina meillä on ollut ulkoilu, vieraat, kovat äänet ja hoitotoimenpiteet. Mutta pikkuhiljaa ollaan edetty kaikessa. Luulin tietäväni paljon koirista, mutta Arno on opettanut mulle aivan super paljon ja älysinkin, että enhän minä paljoa mitään tiennyt. Arno on myös hauskuuttaja ja erittäin hölmö tuttujen ihmisten ja minun kanssa. Kunnon sydänten valloittaja!

Arnon kautta itselle tulikin rescue toiminta vielä tutummaksi ja nyt opiskeluiden loputtua minulle tuli enemmän aikaa paneutua asiaan. Kulkureiden toimintaa on ollu ilo seurata ja on ilo olla osana sitä. Kaikki ihanat karvakuonot ansaitsevat rakastavan kodin.


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.