Päivitetty 14.11.2021

Jasmin Ketola


Sähköposti: jasmin.ketola@kulkurit.fi

Moikka! Minun nimeni on Jasmin. Olen rempseä reipas monitoimi-mimmi ja asun tällä hetkellä koirani Bobbyn kanssa Helsingissä ja toimin kulkureissa markkinnoinnin ja sisällöntuotannon tehtävissä. Lähipiiriini on aina kuulunut eläimiä. Ensimmäinen kokemukseni rescuekoirasta oli, kun olin noin 6-vuotias. Sukulaisteni mökillä liikkui vapaasti koiria ja välillä koirat nukkuivat meidän luona ja hoidimme niitä. Ensimmäisen oman koiran hankimme, kun olin noin 8-vuotias.

Olen valmistunut liikunnanohjaajaksi vuonna 2013 ja media-alan moniosaajiksi vuonna 2018. Valmistumisen jälkeen olin vakituisissa töissä media-alalla, mutta työ ei ollut sitä mistä haaveilin. Ryhdyin yrittäjäksi ja tällä hetkellä pystyn vapaammin valita kenen kanssa teen töitä. Eläimet, luonto ja eläinten auttaminen on ollut aina se ns. kutsumus.

Seurailin sosiaalisessa mediassa erilaisia yrityksiä ja lopulta törmäsin Kulkureihin. Kiinnostuin heidän toiminnasta, seurailin heitä aktiivisesti ja lopulta päätin ottaa heihin yhteyttä ja tarjota osaamistani. Aloitin työt Kulkureissa vuonna 2021. Kun aika on oikea haluan adoptoida oman rescuekoiran. On kuitenkin mahtavaa päästä auttamaan jo muilla keinoilla ja tehdä työtä mikä on minulle merkityksellistä. Haluan auttaa mahdollisimman monta koiraa saamaan rakastavan kodin.


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.