Jenni Huuskonen

Koirien yhteyshenkilö

Sähköposti: jenni.huuskonen@kulkurit.fi

Moikka! Olen Jenni Huuskonen, toimin tällä hetkellä Kulkureiden koiravaraajana ja kotihoitajana.

Asustelen Hyvinkäällä kivassa vuokra­-asunnossa koirieni kanssa. Olen töissä eläinkaupassa ja opiskelen samalla Amiedussa eläintenhoitajaksi, tarkoituksenani valmistua keväällä 2015.

Koirieni lisäksi kotonani asustelee noin kymmenkunta kääpiöhamsteria, joita kasvatan pienimuotoisesti. Eläimet ja eläintenhoito on pienestä pitäen kiinnostanut minua suuresti. Olen vuosien varrella omistanut koirien lisäksi mm. hamstereita, lintuja, kaneja ja marsuja. Ensimmäisen koirani (Bichon frisé) Minnin sain vuonna 1999. Vuonna 2003 Minni sai pentuja, joista yksi pentu, Martta jäi kotiin Minnin seuraksi.

Rescue toimintaan puolestaan tutustuin ensimmäisen kerran vuonna 2006, kun otin ensimmäisen löytökoirani Angelin Espanjasta. Myöhemmin samana vuonna perheeni täydentyi Virosta tulleella  “terrierimixillä” Lilyllä. Suloinen Angel ihastutti elämääni aina vuoden 2013 tammikuuhun asti, jolloin hän matkasi sateenkaarisillalle. Sillon päätin, että haluan edelleen jatkaa rescuekoirien parissa, jolloin uutta koiraa etsiessäni törmäsin Rescueyhdistys Kulkureiden toimintaan. Pian löysinkin Kulkureiden sivuilta ihanan kotia etsivän koiranpennun nimeltä Zola, jonka lopulta sain omakseni. Samaan aikaan myös äitini innostui asiasta ja löysi sivustolta Zolan äidin Minan, joka myös oli kotia vailla. Äitini tunsi niin suurta sympatiaa tätä koiraemoa kohtaan, että päätti lopulta pienen harkinnan jälkeen adoptoida Minan. Näin saimme elämäämme ja kotiimme kaksi ihanaa koiraa. Minan ja Zolan tultua osaksi perhettämme ja tutustuttuani tarkemmin Romanian koiratilanteeseen kiinnostukseni rescuekoiria kohtaan lisääntyi entisestään ja liityin Rescueyhdistys Kulkureiden ihanaan porukkaan.

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla. Vastaan, kun vuorotyöltäni pystyn.

Share
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa