Päivitetty 01.05.2022

Jenni Laine


sähköposti: jenni.laine@kulkurit.fi

Moikka!

Olen Jenni, 21-vuotias koiraharrastaja Ulvilasta, Porin kupeesta. Perheelläni on aina ollut koiria, mutta tärkeintä perustaa koirarakkaudelle olivat luomassa coton de tulear nartut Xipsi ja Muru, jotka olivat osana elämääni lapsuudesta aikuisuuteen asti! Tällä hetkellä toimin Kulkureiden steriloinnin sometiimissä, mutta katsotaan mitä tulevaisuus näiden hommien osalta tuo tullessaan!

Tutustuin Kulkureiden toimintaan 2021 vuoden lopulla, kun aloin etsimään perheeseeni uutta

jäsentä! 5.2.2022 tänne kotiutui ensimmäinen oma rescueni 3-vuotias pieni energiapakkaus Daimi. Kulkureiden toiminta alkoi kiinnostaa minua heti ja pian tiesin, että haluan myös itse tehdä töitä kestävän eläinsuojelutyön eteen. Näin tiedän, että ainakin osa koirista saa paremmat mahdollisuudet parempaan elämään.

Vapaa-aikani pyörii paljolti koirien parissa! Käyn Daimin kanssa paljon vaeltamassa pidempiä lenkkejä metsässä ja me myös treenaillaan erilaisia peruskäskyjä yhdessä. Arkeeni kuuluu myös sukulaisteni 1-vuotias kultainennoutaja Stella, jonka kanssa olisi nyt tarkoitus aloittaa vähän monipuolisempaa koiraharrastusta. Syksyllä suunnitelmissani olisi myös opiskelu eläintenkouluttajaksi.

 

 


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.