Päivitetty 23.02.2022

Jessica Ahlfors


Sähköposti: jessica.ahlfors@kulkurit.fi

Moikka! Olen Jessica, 18-vuotias lähihoitaja-opiskelija Salosta. Toimin Kulkureiden sometiimissä, elikkä työtehtäviini kuuluu siis muun muassa kotia etsivien koirien ilmoituksien kirjoittamista ja somepostauksien tekoa.

Arkeni pyörii opintojen, töiden ja Kulkureiden lisäksi minun kahden koirani ympärillä. Rex jackrusselin terrierin ja kreetalaisen rescuekoira Happyn kanssa tutkitaan ja ihmetellään maailmaa yhdessä. Toki arjessa mukana pyörii äitini kaksi koiraa, toinen russeli, Bella ja toinen kreetalainen tyttö, Honey.

Laumamme koostuu luonteeltaan hönökeistä, enkä vaihtais kyllä mitään pois siitä. Joka päivä opin koirilta jotain uutta. Uskon siihen, että ihmisillä on paljon opittavaa eläimiltä ja olen syvästi kiitollinen omille koirilleni siitä, mitä he ovat jo opettaneet minulle.

Olen täynnä onnea ja tunnen valtavaa merkityksellisyyden tunnetta, kun saan olla mukana Kulkurien toiminnassa. Kulkurit ovat tehneet upeaa työtä vastuullisesti, avoimesti ja kestävällä pohjalla. Tästä syystä tahdon itsekkin olla mukana edistämässä rescuekoirien asemaa Kulkureissa.

“Why? Because I’ve looked into a dog’s eyes and have seen a soul as real as mine.”


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.