Päivitetty 02.06.2019

Jonna Leino


Sähköposti: jonna.leino@kulkurit.fi

Hei,

Olen Jonna, asun Riihimäellä mieheni, poikani ja lemmikkiemme kanssa. Meillä on 2 koiraa, jotka molemmat on adoptoitu Kulkurien kautta Romaniasta. Näiden lisäksi meillä on 2 seniori kissaa ja 2 kania.

Ensimmäinen oma koirani oli saksanpaimenkoira Roki, jonka kanssa kuljimme ylä- ja alamäkiä reilun 10 vuoden ajan. Ayana tuli Romaniasta lokakuussa 2014 n. 5kk ikäisenä. ja ehdin hetken olla onnellinen kahden koiran omistaja, kunnes tuli aika päästää Rokista irti. Aloin pikkuhiljaa katsomaan Ayanalle seuraa. Palasin aina uudelleen Fidon kuvia katsomaan ja niinhän siinä sitten kävi että Fido muutti meille kotiin 2015 n.8kk ikäisenä.

Pienestä saakka olen elänyt ja touhunnut eläinten parissa, niin suurien kuin pienempien. Olen aina tavalla tai toisella pyrkinyt olemaan lähellä eläimiä ja haaveillut työskenteleväni eläinsuojelun parissa. Käyn säännöllisen epäsäännöllisesti ratsastamassa ja rakastan valokuvaamista. Olen ollut kiinnostunut Kulkurien toiminnasta jo useamman vuoden ja olen iloinen siitä, että vihdoin minulla oli mahdollisuus hypätä mukaan remmiin.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.