Päivitetty 23.06.2020

Julia Viirros


Heippa, olen Julia, yksi yhdistyksen markkinointi- ja tiedottamisvastaavista.

Opiskelen Helsingin yliopistossa politiikan ja viestinnän alaa ja asun tällä hetkellä Järvenpäässä. Samassa taloudessa kanssamme asustelee Romaniasta adoptoitu nuori Saga-neiti, joka tuo iloa ja valoa jokaiseen arkiseenkin päiväämme. Tämä mainio tyyppi oli myös suuri inspiraationi näihin töihin haettaessa, kun adoptioprosessin myötä opin aika paljon enemmän kulkurieläinten tuskaisista oloista Romaniassa. Tietenkin sisälläni palaa myös vahva toivo siitä, että voin auttaa muita onnettomia löytämään tulevaisuudessa sen ihan oman kodin, jossa ei tarvitse pelätä.

Omissa arvoissani on aina korostunut eläimen arvo ja niiden hyvyys sekä viattomuus, joten mikäs sen parempaa kuin omassa työssään päästä vaikuttamaan siihen, että ihan jokaisella eläimellä olisi asiat hyvin riippumatta siitä, millaiseen paikkaan on sattunut syntymään. Tämä yhdistys antaa ihan loistavat eväät ja mahdollisuudet tähän projektiin kattavalla ja luotettavalla toiminnallaan!

Tuoreena työntekijänä odotan innolla tulevia tehtäviäni ja on suuri ilo ja etuoikeus, että pääsee itse tekemään eikä vain seuraamaan sivusta. Annetaan yhdessä jokaiselle eläimelle mahdollisuus!


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa