Kati Hirsikangas

Lentojen varaukset

katihirsikangas-4Lentojen varaukset
kati.hirsikangas (a) kulkurit.fi

 

 

 

 

 

 

 

Olen Kati Hirsikangas, nelikymppinen vantaalainen teinipoikien äiti, viiden koiran omistaja ja yritysmyyntitehtävien ja markkinoinnin ammattilainen. Kulkureita olen seurannut innolla ja tutustunut ihan alusta lähtien ja nyt voin antaa myös omaa ammattitaitoani yhdistyksen käyttöön. Ennen hyppyä IT-alalle työskentelin vuosia sekä Suomessa että toisessa kotimaassani Englannissa matkailualan ja lentoyhtiöiden parissa – joten matkajärjestelyjen homma Kulkureissa on ominta osaamistani. Mikäs sen parempaa että omalla ammattitaidolla ja kokemuksella voi tukea hyvää asiaa.
Olen kasvanut koirarakkaassa perheessä ja koirat ovat aina olleet erityisen lähellä sydäntä. Useamman vuoden elin ilman omaa koiraa kun asuin ulkomailla, opiskelin, lapset oli pieniä yms. Elämän jälleen vakiinnittua koira oli taas ajankohtainen asia. Vuonna 2010 adoptoin ensimmäisen rescueni Jimin mäyräkoiramme kaveriksi ja koin ns rescueherätyksen. Koiraporukastamme 4/5 on rescuetaustaisia – ja omien koiriemme lisäksi olemme toimineet kotihoitajana kymmenille koiriile. Rescuetoiminnassa olen toiminut eri tehtävissä; koiravaraajana, hallituksessa, tiedottajana yms. Nelikymppisen ruuhkavuosia eläessä koen tällä hetkellä, että parhaiten voin toimia tukitehtävissä oman tietokoneen ja puhelimen välityksellä. Ehkä sitten kun lapset ovat lentäneet pois pesästä palaan takaisin Englantiin ja perustan turvapaikan entisille ratavinttikoirille. Toivottavasti kuitenkaan ei tarvitse – vaan siinä vaiheessa tätäkään epäkohtaa ei enää ole. Pidän paljon matkustamisesta ja pyrin aina matkoillani myös vierailemaan paikallissa eläinsuojissa tutustumassa ja tukemassa toimintaa.
Koirien asiat ovat minulle tärkeitä – ja vastuullinen toiminta koirien hyväksi. Kirjoitan Tassunpohjia – blogia mikä pyörii näiden asioiden ympärillä. Koirien lisäksi olen alkanut kiinnostumaan ja opettelemaan asioita afrikannorsujen ja sarvikuonojen salametsästyksen ympärillä. Toivon, että jatkossa voin edesauttaa sitä että tulevillakin sukupolvilla on mahdollisuus elää maailmassa missä näitä eläimiä vielä on – kuten myös maailmassa missä rescueyhdistyksiä ei tarvita vaan koirilla ja eläimillä kokonaisvaltaisesti on asiat kunnossa ilman tarvetta eläinsuojelulle.

 

Share
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.