Päivitetty 01.11.2018

Maarit Auranen


Sähköposti: maarit.auranen@kulkurit.fi
Puhelin: 0440 777 410
Ensiyhteydenotot ainoastaan sähköpostitse.

Hei, olen Maarit, tätä kirjoittaessani elokuussa 2018, olen 46- vuotias sairaanhoitaja Forssasta, joka työskentelen ammatikseni ensihoidon parissa. Sydämeltäni olen pesunkestävä turkulainen, forssalaistunut olen vuonna 2014. Kotonani asuu mieheni lisäksi kaksi romanialaista koiraa, Koda ja Eve, joiden kanssa vietämme paljon aikaa läheisissä metsissä ja luontopoluilla. Koda, aktiivinen uros, tuli meille huhtikussa 2013 noin vuoden ikäisenä ja Eve kaksi vuotta myöhemmin. Eve tuli ensin meille kotihoitoon rohkaistumaan, mutta muutaman kuukauden kotihoitojakson jälkeen oli selvää, ettei se lähtisi meiltä enää mihinkään.

Kulkureihin tulin mukaan loppuvuodesta 2013, jolloin yhdistys rekrytoi sosiaaliseen mediaan ihmisiä, jotka esittelisivät kotia etsiviä koiria. Onnekseni pääsin mukaan ja loppu onkin historiaa. Vaikka toimenkuvani onkin elänyt ja elää aktiiviryhmässämme, kotia etsivien koirien nostaminen somessa on kulkenut mukana ja tulee varmasti kulkemaan jatkossakin. Sometiimissämme teen töitä sisällöntuottajana muutenkin, toisena isompana kokonaisuutena toimin Carpe- projektin markkinoinnissa ja viimeisenä, vaan ei missään nimessä vähäisempänä, toimin koirayhteyshenkilönä ja tämän myötä olen saanut tutustua aivan uskomattoman ihaniin ihmisiin.

Koko eläinsuojelukenttä on minulle tavattoman tärkeää, samoin ympäristöasiat. Jokaisen eläimen elämä on tärkeä riippumatta lajista, koosta ja lukumäärästä ja pyrin elämään sen mukaan. Pyrin myös omalla toiminnallani pienentämään ihmiskunnan valtavankokoista hiilijalanjälkeä ja uskon, että omilla pienillä valinnoillamme pystymme vaikuttamaan paljon. Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta kaikki voivat tehdä jotain. Yksin en usko myöskään ratkaisevani maailman kodittomien koirien surullista tilannetta, mutta yhdessä muiden samoin ajattelevien kanssa me pystymme vaikuttamaan jo paljon enemmän.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.