Maarit Auranen

Projektimarkkinointi (Carpe)

maaritCarpe-projekti (projektimarkkinointi)
Facebook-julkaisut
Koirien varaukset

maarit.auranen (ät) kulkurit.fi
0440 777 410

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla. Olen vuorotyössä, joten jos en vastaa puhelimeen, soitathan uudestaan.

 

 

 

 

Hei, olen Maarit. Toimin Kulkureissa koiravaraajana ja Facebook-sivustolla julkaisijana. Facebook-julkaisijana tehtävänäni on esitellä sivustolla kotia etsiviä koiria, sekä jakaa Kulkureiden Facebook-seuraajille tapahtuma- ja muuta infoa sekä muita tärkeitä asioita. Koiravaraajana tavoitteenani on saattaa yhteen oikea koira ja perhe sekä olla perheen tukena koko adoptioprosessin ajan sekä myös sen jälkeen, kun koira on saapunut perheeseensä. Näissä tehtävissä ja Kulkureissa olen toiminut loppuvuodesta 2013 lähtien. Kesällä 2014 aloitin koiravaraajana toimimisen yhdistyksessämme.

Asun Forssassa omakotitalossa avomieheni ja Romanian rescueiden Kodan ja Even kanssa. Elämääni kuuluu läheisesti myös äitini Romanian rescue Carla. Kodan ja Carlan myötä aloin kiinnostumaan yhä enemmän kodittomien koirien tilanteesta erityisesti Romaniassa. Tarve ja halu tehdä jotain olivat kyteneet jo kauan ja nyt löysin siihen hyvän väylän. Kotiimme kotihoitoon tuli Eve- koira, josta jonkin ajan kuluttua tulikin meidän oma koiramme. Tälle tielle lähdettyäni koen löytäneeni juuri sen, mitä haluan tehdä ja jonka parissa sydämeni on kotonaan.

Kulkureissa olen saanut kokea kuinka yksittäinenkin ihminen voi halutessaan muuttaa maailmaa. Ei ehkä kokonaan, mutta yhden koiranelämän kohdalla sen elämä muuttuu lopullisesti. Koira kerrallaan.

Share
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa