Päivitetty 24.04.2019

Miia Lönnqvist


Sähköposti: miia.lonnqvist@kulkurit.fi

Hei,

Olen Miia ja toimin Kulkureissa lahjoitusvastaavana ja yhdessä Leila Mattilan kanssa kannatustuotevastaavana, jonka lisäksi Romaniaan lähtevät lahjoituskuljetukset ja niiden myötä lisääntyvät keräyksemme tulevat pyörimään pitkälti minun käsieni kautta. Kulkureiden riveihin liityin loppukesästä 2014, mutta rescuetoiminnassa olen ollut mukana vuodesta 2002 saakka.

Asun Nurmijärvellä mieheni Jannen sekä 7 koiramme kanssa. Vapaa-aika ja elämä pyörii suurimmaksi osaksi Koirahoitola PetStopin pyörittämisessä sekä koiriemme kanssa aktiivisesti harrastaen ja kilpaillen mm.agilityssa, tokossa ja metsäjäljellä. Laumaamme täydentää aina säännöllisen epäsäännöllisesti siskoni Romaniasta kotoisin oleva koira Boxy jonka kakkoskotina toimimme.

Sydäntäni lähellä ovat erityisesti steriloinnit ja se ajatusmaailma ettei yhdenkään eläimen tarvitsisi syntyä maailmaan ei toivottuna ja kodittomana. Kulkurien toimintaa olen seurannut alusta lähtien, mukaan liityin v.2014 ja siitä lähtien Kulkurit ovat lähettäneet avustuskuormia Romaniaan jonka mahdollistaa meillä olevat isot tilat johon voimme vastaanottaa isojakin ruokalahjoituseriä. Myös Kulkurien facebookissa olevat koiratarvikekirppikset ja satunnaiset huutikset kuuluvat tehtäviini.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.