Päivitetty 12.04.2021

Minna Ahlfors


Hei,
olen Minna ja toimin Kulkureilla yhteyshenkilönä / koiravaraajana. Asun Salossa ja koulutukseltani olen terveydenhoitaja ja työurani olen tehnyt sairaanhoitajana TYKSissä.
Haluni auttaa eläimiä juontaa juurensa lapsuuteni. Meillä on kotona aina ollut eläimiä. Ensin meille tuli löytökissa Misu. Misua seurasi muutaman vuoden jälkeen kotimainen “rescue” saksanpaimenkoira Tytti eläinsuojelun kautta. Itse muuttaessani pois kotoa otin navettakissan vahinkopennun ja vuosi tämän jälkeen rottweilerin Virosta. Nämä edellämainitut ovat kaikki jo sateenkaarisillalla ja ovat opettaneet paljon minulle eläimellisyydestä sekä myös inhimillisyydestä.
Nykyään kotona tallustaa jackrusselin terrieri Bellariina 11/17 sekä Kreetalta kotiutunut rescue Honey 12/19. Tämä kaksikko tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa, joten olemme toimineet myös kotihoitajina. Lisäksi tyttäreni oma russeli Rex 01/17 vierailee paljon luonamme ja me siellä.
Rescue-rintamalla olen tuore kasvo. Haluni olla mukana rescue toiminnassa tuli Honeyn myötä ja haluan kantaa korteni kekoon tässä lämminhenkisessä modernissa yhdistyksessä, jonka toiminta on merkityksellistä ja pitkäjänteistä työtä eläinten hyväksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa