Päivitetty 18.06.2021

Oona Grönqvist


Sähköposti: oona.gronqvist@kulkurit.fi

Hei!

Olen Oona, ja toimin Kulkureissa sometiimissä. Aloitin Kulkuriurani tapahtumamarkkinoijana, josta siirryin sitten postailemaan varatuista ja kotia etsivistä koirista. Työnkuvaani kuuluu myös uusien aktiivien esittelyjen sekä tiedotteiden lisääminen kotisivuille, ja näiden lisäksi aloitin hallituksen varajäsenenä kaudella 2021-2022. Vapaaehtoistyö Kulkureissa on hauskaa ja palkitsevaa, ja opin joka päivä jotain uutta. Minulla on ollut myös useampi kotihoitolainen, joista jokainen on jättänyt jälkensä sydämeeni ja opettanut minulle lukemattomia uusia asioita koirien käyttäytymisestä ja kouluttamisesta.

Asun Helsingissä kahden koirani sekä kissani kanssa. Pappakoira Danny on 14-vuotias monirotukoira Suomesta, ja sen on voinut bongata myös edustuspuuhissa joissakin Kulkurien tapahtumissa. Kodinvaihtajakissani Surku pitää kotona yllä kuria ja järjestystä etenkin ruoka-aikoina. Uusin tulokas on Kulkurien kautta adoptoitu romanialainen Diana, joka saapui meille elokuussa 2020. Vuonna 2019 syntynyt Diana on varsinainen hilpeä hurjapää, joka ei pelkää mitään eikä ketään, joten sitäkin pääsee varmasti tapaamaan tulevissa tapahtumissa.

Rescue-eläimet ja eläinten oikeudet yleisesti ovat minulle tärkeitä asioita, joten Kulkureissa toimiminen on antanut minulle täydellisen alustan tehdä itselleni merkityksellistä työtä. Tiimimme on aivan loistava, ja toivon, että saan jatkaa Kulkurien remmissä vielä pitkään!

 

 


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.