Päivitetty 12.10.2022

Petra Leinikka


 

Heippa!

Olen Petra, ja olen aloittanut Kulkureissa yhteyshenkilönä syksyllä 2022. Asustelen Espoossa mieheni ja kahden rescuekoiramme Nakin ja Pullan kanssa.

Nakki saapui kotiin jo pentuna venäjältä viisi vuotta sitten, ja Pulla saapui Kulkureiden kautta Romaniasta 2021 tammikuussa. Nakin kohdalla on opeteltu elämään vaikean eroahdistuksen kanssa, ja Pullalla oli tullessaan paljon pelkotiloja, joista osaa työstämme vielä tänäkin päivänä.

Koen eniten omakseni pelokkaammat rescuet ja että tällaisille ihanille arkajaloille annetaan aikaa kotiutua ja oppia elämään uutta elämäänsä. Molemmat koirani on opettaneet minulle paljon ymmärtäväisyyttä, pitkäjänteisyyttä, ja että jokaisen koiran kotiutuminen on oma prosessinsa. Palkitsevinta onkin kun näkee miten koira puhkeaa kukkaan, oppii leikkimään, ja luottamaan ihmisiin.

Eläinsuojelu- ja aktivismi on ollut tärkeä osa elämääni. Kulkureissa toimiminen on minulle erityisen tärkeää, jotta saan auttaa viattomia eläimiä löytämään onnen ja oman loppuelämän kodin.


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.