Reetta Herranen

Valistusmateriaalit

reetta

 Valistusmateriaalit

reetta.herranen (ät) kulkurit.fi

 

 

 

 

 

 

Moikka! Olen Reetta Joensuusta ja työstän Kulkurien valistusmateriaalia.

Perheeseeni kuuluu miehen ja lapsen lisäksi 3 koiraa. Vanhin koiramme Leevi on 2005 syntynyt kultainennoutaja, mammanpoika ja sulosilmäinen hurmuri. Netta-koira tuli meille Viron Rakveresta rescueyhdistyksen kautta maaliskuussa 2009 noin puolivuotiaana pentuna. Nykyisin se on hellyyttä vaativa, jöötä pitävä, oman arvonsa tunteva ja toisinaan itsepäinenkin narttu. Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä on karvakakara Boris, joka tuli Kulkureiden kautta meille Romaniasta maaliskuussa 2014 myös noin puolen vuoden iässä. Boris haluaa olla kaikessa mukana, touhottaa ja osoittaa pyyteetöntä rakkauttaan olemalla lähellä rapsuteltavana. Boris treenaa agilityä viikottain ja on muutenkin oiva harrastuskaveri innokkuutensa ansiosta. Boris on lapsemme kanssa kun paita ja peppu. Yhdessä he ovat melkoinen kauhukaksikko, jolla on virtaa ja kekseliäisyyttä vaikka muille jakaa. On ollut ilo nähdä ja opettaa lapselle, kuinka koiria kohdellaan oikein ja milloin niiden on annettava olla rauhassa sekä toisaalta opettaa koirille lapsen kanssa yhdessä olemista.

Olen kasvanut perheessä, jossa on aina ollut koira. Lisäksi nuorempana minulla oli myös jyrsijöitä. Innostus rescuetoimintaa kohtaan syttyi virallisesti kun Netta tuli osaksi perhettämme 2009. Vuosien varrella olemme ottaneet perheenjäseniksi myös jyrsijöitä eläinsuojeluyhdistyksen kautta onnellisia eläkepäiviä viettämään.

Olen toiminut kotihoitajana vuoden 2012 tienoilla muutamalle luonteeltaan hyvin erilaisille pentukoiralle. Romaniassa olen käynyt ensimmäisen kerran syksyllä 2016 valistamassa kouluikäisiä lapsia koirien kohtelusta sekä sterilointien merkityksestä. Toiveenani on päästä auttamaan ja opastamaan paikanpäälle uudelleen mahdollisimman pian!

 

Share
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.