Tanja Nummelin

Koiravaraaja

Tanja_Nummelin4

Koirien varaukset

tanja.nummelin (ät) kulkurit.fi
045 1300 272

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.

 

 

 

 

 

Hei,
Olen Tanja ja toimin Kulkureissa koiravaraajana.
Asun mieheni ja poikani kanssa maaseudulla Turun lähistöllä. Nelijalkaiseen perheeseeni kuuluu kuusi kissaa ja kuusi koiraa. Täysi tusina siis!
Nämä kaikki ovat rescuetaustaisia, yhtä kissaa lukuunottamatta. Vanhin koiristani on 14 v ja nuorin on runsaan vuoden. Koirani ovat Romaniasta, Venäjältä ja löytyy joukosta yksi kotimainenkin. Yhteistä näille kaikille on se, että näiden on ollut hieman vaikeampi saada kotia.

Ajoittain myös pyrin ottamaan kotihoitolaisia kotia etsimään ja vanhoja koiria saattohoitoon, jotta saisivat kokea edes hetken kotikoiran elämää.
Sydäntäni erityisen lähellä ovatkin koirat, joiden kodinsaanti on vaikeaa iän, ulkonäön, arkuuden tai jonkin muun syyn takia.

Kulkureiden toimintaa olen seurannut vuosia ja olen toiminut yhdistyksen kotihoitajana. Arvostan suuresti yhdistyksen tapaa tehdä asioita avoimesti, ammattitaitoisesti ja kestävävästi. Olen erittäin ylpeä saadessani olla mukana tekemässä maailmasta hieman parempaa paikkaa ja toivon näkeväni ajan, jolloin Romaniassa ei ole kulkukoiria.

 

Share
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.