Päivitetty 02.02.2019

Yksi sterilointi olisi voinut pelastaa ne kaikki.Kuollut koiranpentu. Moottoritien reunassa. Ketään ei näy, vain pieni, vielä lähes karvaton, eloton pentu. Kuka tietää, mitä pentu onkaan lyhyen elämänsä aikana joutunut kokemaan.

Romaniassa useamman kerran vierailtuaan näkyyn alkaa turtua. Jokainen auton ikkunasta nähty kuollut koira ei enää jää ikuisiksi ajoiksi mieleen kummittelemaan. Jokainen koira, jota ei matkalla itse voinut auttaa, ei revi sydämeen haavaa vielä viikkoja Suomeen paluun jälkeen. Epätoivon ja surun tilalle tulee kiukku.

Miksi tämäkin pentu joutui kuolemaan, kun meillä ihmisillä olisi niin helpoo tapa estää jokaisen kodittoman koiran kivulias kuolema? Miksi nämä ihmiset täällä eivät ymmärrä yhden steriloinnin vaikutusta ympäröivään maailmaan?

Mutta viha ei auta. Se ei poista jokaista kivuliasta kuolemaa, eikä estä seuraavaa tapahtumasta. Ainoa asia, jonka me kaikki todella voimme asian eteen tehdä, on tiedon jakaminen. Sitkeä, toiveikas opastaminen. Ja lahjoittaminen. Koska jollemme me usko parempaan tulevaisuuteen – kuka uskoo?

Tehdään tänään jotakin rakentavaa. Tehdään vihasta jotakin hyvää. Voit joko tehdä tililahjoituksen tilille FI73 1029 3000 3566 41 viitteellä 2299 tai lahjoittaa helposti Mobile Paylla numeroon 23855 ja kirjoita viestikenttään STERILOINNIT.

Suuri kiitos. Jokaisesta eurosta on iso apu. ❤️

Lue lisää sterilointiprojekteistamme: https://kulkurit.fi/steriloinnit/

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa