Päivitetty 29.12.2020

Yksi sterilointi – suuri merkitys.


Yhden steriloinnin avulla on aidosti mahdollisuus pelastaa tuhansia syntymättömiä eläimiä. ❤️

Toisinaan pieni teko voi saada valtavan paljon aikaan. Pieni hymy tuntemattomalle, hetkeksi pysähtyminen kuuntelemaan, muutaman euron lahjoitus tarvitseville ja epäonnisille… Näistä pienistä teoista saamme aikaan niin suuria kokonaisuuksia, että ne kantavat toisinaan vielä vuosienkin päähän.
Kulkureiden toiveena on vähentää katukoirapopulaatioiden määrää Romaniassa, sekä vaikuttaa siihen, miten näitä arvokkaita eläimiä kohdellaan nyt sekä tulevaisuudessa. Tärkein keinomme on steriloida näitä eläimiä yksi kerrallaan, jotta yhdenkään ylimääräisen eläimen ei tarvitsisi syntyä epäonniseen ympäristöön, vailla kotia ja turvaa.

Voit osallistua sterilointityöhömme lahjoittamalla Kulkurit ry:n toimintaan. Yhden eläimen sterilointi maksaa Romaniassa noin 30 euroa, mutta voit lahjoittaa ätysin vapaavalintaisen summan – suurin merkitys on sillä, että välittää!

Lahjoittaa voit seuraavasti:

🐾 Voit lahjoittaa tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299.

🐾 Voit tehdä lahjoituksen MobilePayn kautta lähettämällä vapaavalintaisen summan Kulkurien lyhytnumeroon 23855 ja kirjoittamalla viestikenttään steriloinnit.

🐾 Voit myös ryhtyä sterilointikummiksi!

Lahjoituksellasi on valtava vaikutus. Kiitos! ❤️
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa