Päivitetty 14.04.2018

Ystävänpäivämyyjäiset olivat huikea menestys!


Kulkurien Ystävänpäivämyyjäiset järjestettiin sunnuntaina 11.2.2018 Maunulan nuorisotalolla. Myyjäiset olivat monella mittarilla jymymenestys.

Maunulan nuorisotalo oli tilana oivallinen. Ihmiset löysivät paikalle hyvin.

Tapasimme ilahduttavan määrän Kulkurien kautta kodin saaneita hännänheiluttajia. Myyjäisissä kävikin melkoinen vilske!

Paikalla olivat myös Viipurin Koirat ry sekä Eläinsuojeluyhdistys Argos, joiden kanssa on aina mukava tehdä yhteistyötä!

Buffetin tarjoiluihin kuului muun muassa vegaaninen fetasalaatti, joka meni kuin kuumille kiville. Päivän tuotto olikin huikeat 2 187,15 euroa.

Kiitos ihanille apureille jälleen kerran herkullisista leivonnaisista ja aurinkoisesta myyntityöstä. Tapahtumien järjestäminen ei onnistuisi ilman teitä!

Kiitos Suvi Junikka, Riitta Karasjoki, Suvi KokkonenSara Lehterä, Ninni Lindgren, Sirkku Oinonen, Marjut Sonck, Mirva Suomilammi, Marja Wilkman, Marita Järvinen, Reija Savela ja Helena Tuulivuo.

Erityiskiitokset myös valokuvaajalle Markus Häkkiselle sekä hemmotteluhoitoa tarjonneelle Carol Roineelle (BeAlive Health Club).

Lämmin kiitos myös tapahtumaa sponsoroineille tahoille: K-Citymarket Jumbo, Musti ja Mirri Jyväskylä, Ginger People, Satotukku, The Body Shop, Nokian Panimo ja Vöner Oy.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa