Päivitetty 18.07.2014

Kodin saanut koira: ZEEA


Zeea

 

 

 

ZEEA

* arvioitu syntymäaika 3/2014

* narttu

* Romaniassa

 

 
31.05.2014
Suloinen Pikku Zeea löydettiin siskonsa Eevin kanssa huhti-toukokuun vaihteessa kadulta. Kukaan ei tiedä miten tytöt olivat kadulle joutuneet ja mitä niiden emolle on käynyt, mutta pentujen onneksi paikalle sattui eläinrakas ihminen joka vei tytöt turvaan. Zeea ja Eevi asustelevat nyt turvassa Luizan luona, jossa he pääsevät opettelemaan kotikoiran elämää.
Zeeaa kuvaillaan rohkeaksi, uteliaaksi ja leikkisäksi pennuksi. Luizan mukaan Zeean leikkejä katsellessaan ei voi muuta kuin nauraa tytön hauskoille hullutuksille. Hoitopaikassaan Zeea on kohdannut monia koiria ja kissoja ja on todella sosiaalinen tapaus. Zeea tulee jäämään aikuisenakin pienikokoiseksi, luultavasti alle 10 kiloiseksi. Siskokset ovat aloittaneet rokotusohjelman ja ovat valmiita matkustamaan koteihinsa aikaisintaan heinäkuun puolenvälin jälkeen.

Pennunottajan on hyvä muistaa jo harkintavaiheessa, että pentuun sitoudutaan pitkäksi aikaa, jopa 10-15-vuodeksi. Motivaatio ja omat resurssit tulee punnita tarkasti, sekä ottaa huomioon se, että kun kyseessä on pentukoira, saattaa luonne muuttua matkalla montakin kertaa aikuistumisen mukana. Zeeaa ei steriloida Romaniassa nuoren ikänsä vuoksi, joten uusi omistaja sitoutuu steriloimaan Zeean Suomessa. Yhdistys osallistuu kustannuksiin 25% osuudella, kunhan toimenpide suoritetaan kohtuullisessa ajassa.

 

Zeea tulee Suomeen rokotusohjelman läpikäyneenä, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna viiden eri taudin varalta. Zeealla on mikrosiru ja eu-lemmikkieläinpassi.

Tutustuthan huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, luovutussopimukseen, adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Jennille

06.06.2014

Suloinen Zeea on varattu omaan kotiinsa Suomeen 🙂
18.7.2014
Zeea saapui omaan kotiinsa

Varaajana toimi Jenni

Kuvat aukevat isommiksi ja selautuvat eteenpäin klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.