Keinot auttaa

Yhteistyötarhoillamme Romaniassa tarvitaan säännöllisesti apuamme monenlaisten tarvikkeiden ja ruuan hankkimisessa. Kohdassa Lahjoittaminen on ajantasainen lista tarpeellisista tarvikkeista, joita otamme ilomielin vastaan. Aina tarpeellisia ovat esimerkiksi matolääkkeet, Nutriplus-ravintolisä sekä koiranruoka.

Voit tutustua Kulkurien kampanjakeräyksiin täällä. Esimerkiksi Jahti & Vahti -kampanjan avulla haemme puolestasi Jahti & Vahti -koiranruokasäkin Romaniaan vietäväksi. Kulkurien tekemää eläinsuojelutyötä voit myös tukea lahjoittamalla haluamasi summan yhdistyksen pankkitilille. Tarkemmat ohjeet löydät täältä. Myös tekstiviestilahjoitus on kätevä tapa auttaa.

Voit myös auttaa tarjoamalla apuasi tapahtumien järjestämisessä tai tulemalla töihin tapahtumiimme, järjestämällä kirpputorin paikkakunnallasi, askartelemalla tuotteita tai leipomuksia myytäväksi tai keräämällä arpajaisvoittoja tapahtumiimme. Tutustu myös kannatustuotteisiimme. Tukeasi voit lisäksi antaa tekemällä eettisiä ostoksia Hobo Shop-verkkokaupassa.

Kulkureilla on toistaiseksi ylläpidettävät kirppispöydät Turussa, Helsingissä ja Orimattilassa. Voit siis auttaa shoppailemalla tai lahjoittamalla myyntiin sopivaa tavaraa. Kulkureille lahjoitettua tavaraa myydään myös Huuto.netissä tunnuksella Kulkurit.ry.

Kodittomia koiria voit auttaa myös osallistumalla keräyksiimme. Löydät keräyspisteet täältä. Vantaalla K-Supermarket Herkkupähkinässä on tukijamme ansiosta lipas, johon kaupan asiakas voi halutessaan lahjoittaa pullokuittinsa.

Rescueyhdistys Kulkurit ry alkoi lähettämään Lahjoituskuormia Romaniaan lokakuussa 2014. Voit esimerkiksi osallistua lahjoituskuormien kuljetuskustannuksiin haluamallasi summalla tai lahjoittaa tarvikkeita.

Myös sitoutuneita kotihoitajia tarvitaan jatkuvasti niin koirille kuin kissoillekin. Siitä kerrotaan lisää täällä.

Ehkäpä kaikista tärkein auttamisen muoto on levittää tietoa rescuetoiminnasta sekä yhdistyksestämme. Voit esimerkiksi jakaa tietoa tapahtumistamme tai tulostaa esitteitämme ja flyereitamme, jotka löytyvät markkinointimateriaaleista.

Lisätietoa auttamiskeinoista saat Kulkurien tapahtumavastaavalta Katarina Kaasiselta.

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla POL-2015-11312. Lupa on voimassa 1.1.2016 – ­31.12.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.